Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Google+ Twitter
Creaza-ti contul si incepe sa scrii un tutorial chiar acum. Ajuta-i pe altii sa se descurce cu ce stii tu sa faci.

 Cum se fac saratelele cu osanza

Vizualizari 3027
Pagina 1 din 1

Scrisde joniculae » 15 Ian 2015, 13:04

Advertisements:
Saratelele cu osanza pot fi un aperitiv delicios sau o gustare potrivita intre mese. Cu cascaval, branza, chimen, mac sau susan, saratelele fragede cu osanza sunt intotdeauna apreciate.
Cum se prepara:
1. Intr-un vas se pun 400 de grame de faina, 25 de grame de drojdie care a fost lichefiata in prealabil cu o lingurita de zahar (se poate folosi si fructoza pentru cei care au restrictii alimentare), 200 de grame de iaurt, 150 de grame de osanza, doua lingurite de sare, 400 de grame de telemea maruntita, chimen dupa gust.
castron cu faina.jpg
castron cu faina.jpg (Vizualizat de 3027 ori)

2. Amesteca ingredientele pana se obtine un aluat consistent, care se lasa la dospit. Dupa aproximativ 20 de minute, aluatul este gata pentru a fi prelucrat. Se intinde in foi groase de aproximativ 0.5 cm, pe care se plica ou batut cu o pensula, peste care se presara chimen, mac sau susan, dupa gust, ori se rade branza sau cascaval.
aluat.jpg
aluat.jpg (Vizualizat de 3027 ori)
foaie de saratele.jpg
foaie de saratele.jpg (Vizualizat de 3027 ori)

3. Taie foaia cu o rotita de bucatarie, care poate fi dreapta sau curbata, pentru a da un model saratelelor, le asezi intr-o tava pe hartie de copt, unde le mai lasi 15-20 de minute la dospit. Intre timp, cuptorul se incalzeste la 180 de grade Celsius.
saratele-tava.jpg
saratele-tava.jpg (Vizualizat de 3027 ori)

4. Tava cu saratele se introduce in cuptorul incalzit, unde trebuie lasata 20 de minute, pana cand saratelele se rumenesc. Apoi se scot din cuptor, se lasa sa respire cateva minute, iar apoi se aseaza pe o farfurie pentru a fi servite.
Saratele cu branza si chimen.jpg
Saratele cu branza si chimen.jpg (Vizualizat de 3027 ori)
Sponsored Links:
joniculae
 
Mesaje: 10
Membru din: 13 Ian, 2015
Total puncte: 3


Sponsored Links:

Distribuie pe:

1 mesaj • Pagina 1 din 1
Sponsored Links:

Înapoi la Culinare

Sustine-ne printr-un simplu Like pe Facebook
x #{title}

#{text}