Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Google+ Twitter
Autentifica-te, alege categoria dorita si scrie un tutorial chiar acum! Invata-i si pe altii sa faca ce stii tu sa faci.

 Cum sa te prezinti la un interviu

Vizualizari 1188
Pagina 1 din 1

Scrisde joniculae » 15 Ian 2015, 13:30

Advertisements:
Intotdeauna avem emotii cand vine vorba de schimbarea locului de munca. Interviul este definitoriu pentru a fi ales dintre candidatii pentru ocuparea pozitiei respective, iar felul in care te prezinti poate fi vital. Iata cateva sfaturi care te vor pune intr-o lumina buna in fata angajatorului daca le respecti la interviu.

1. Tinuta pe care o ai la un interviu trebuie sa fie sobra, serioasa, decenta, in culori neutre. In cazul in care doresti sa obtii o functie de conducere, costumul este obligatoriu. Daca te prezinti pentru un job executive, poti folosi costum, sau camasa cu fusta, respectiv pantaloni. Daca ocupi un post de lucrator, aspectul trebuie sa fie ingrijit si curat, obligatoriu, iar o camasa poate lasa o impresie mai buna.
tinuta office dama.jpg
tinuta office dama.jpg (Vizualizat de 1188 ori)
tinuta office barbat.jpg
tinuta office barbat.jpg (Vizualizat de 1188 ori)

2. Strangerea de mana cu reprezentantul angajatorului trebuie sa fie ferma. Priveste-l in ochi pe cel cu care sustii interviul. Acest lucru va da dovada de siguranta si sinceritate.
Interviu.jpg
Interviu.jpg (Vizualizat de 1186 ori)

3. Sinceritatea. Pe parcursul interviului este important sa fii sincer. Vei fi, astfel relaxat, iar angajatorul va observa degajarea si siguranta de sine. Aceste aspecte vor face o prima impresie foarte buna. Nu intrerupe interlocutorul si nu evita sa pui intrebari de clarificare, atunci cand nu stii exact la ce se refera angajatorul. Ofera raspunsuri deschise, cu propozitii ample si explicite.
Sponsored Links:
Ultima oară modificat în 24 Mai 2016, 00:25, modificat de 2 ori în total.
joniculae
 
Mesaje: 10
Membru din: 13 Ian, 2015
Total puncte: 3


Sponsored Links:

Distribuie pe:

1 mesaj • Pagina 1 din 1
Sponsored Links:

Înapoi la Educatie

Sustine-ne printr-un simplu Like pe Facebook
x #{title}

#{text}