Sponsored Links:
Merita sa încercăm o salata de iarna măcar de câteva ori pe săptămâna. Una din salatele ușor de preparat este salata cu paste (orice paste ai în cămara).
Pastelor fierte „al dente” după indicațiile de pe ambalaj, pot fi asociate cu peste, piept de pui, dressinguri fel de fel. Salatele cu paste se prepara foarte repede – în timp ce pastele fierb, putem pregăti celelalte ingrediente.
salata de paste salata-de-paste.jpg |
Ai nevoie de:
3 caței de usturoi – zdrobiți si feliați
150 g de bacon tăiat bucatele
Câteva măsline feliate
200 g brânza feta cubulețe
250 g roșii cherry tăiate jumătate
200 g fasole verde din conserva
200 g paste integrale
1 ardei gras (roșu sau verde)
o legătura de ceapa verde
ulei de măsline
o lingura de muștar de Dijon
oțet balsamic
sare, piper
150 g de bacon tăiat bucatele
Câteva măsline feliate
200 g brânza feta cubulețe
250 g roșii cherry tăiate jumătate
200 g fasole verde din conserva
200 g paste integrale
1 ardei gras (roșu sau verde)
o legătura de ceapa verde
ulei de măsline
o lingura de muștar de Dijon
oțet balsamic
sare, piper
salata paste salata paste.JPG |
Preparare:
1. Puneți pastele la fiert
2. Tăiați ardeiul cubulețe
3. Tăiați roșiile cherry pe jumătate
4. Tăiați păstăile de fasole verde in bucatele
5. Zdrobiți si Ingrediente
6. Tocați ceapa verde, inclusiv partea verde
7. Amestecați pastele, ardeiul, roșiile, fasolea, brânza intr-un castron
8. Uleiul, muștarul de Dijon, usturoiul, ceapa, oțetul balsamic, un pic de sare si piper amestecate ușor vor forma un dressing minunat ; omogenizați sosul cu ajutorul unui blender
9. Turnați sosul peste paste