Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Google+ Twitter
Creaza-ti contul si incepe sa scrii un tutorial chiar acum. Ajuta-i pe altii sa se descurce cu ce stii tu sa faci.

 Cum se marineaza carnea de pui

Vizualizari 1527
Pagina 1 din 1

Scrisde Praslea » 02 Apr 2016, 18:07

Advertisements:
De ce ar fi bine să marinăm carnea? e simplu, marinarea are scopul de a frăgezi și a aroma produsele înainte de a fi gătite.

1. Se ia puiul si se lasa la dezghetat (asta in cazul in care puiul e congelat)
2. Se prepara sosul marinat dupa preferinte: (sugerez 1 lingura sos barbeque, 1 lingura miere, 1 lingura mustar, 1 lingura paste de tomate, un varf de cutit piper, 3-4 foi de dafin și sare dupa preferinta).
3. Se pune carnea de pui sau chiar puiul intreg intr-o punga (daca aveti masina de ambalat in vid, folositi-o), daca nu e, in regula si intr-o punga de plastic care se sigileaza.
pui.jpg
pui.jpg (Vizualizat de 1527 ori)

4. Se toarna sosul in punga (asigurati-va ca turnati pe toate partile puiului, asta in cazul in care doriti sa marinati puiul intreg, daca nu, agitatia la final punga)
5. Bagati punga la frigider timp de minim 8 ore
6. Se gateste puiul. Pofta buna!
Sponsored Links:
Ultima oară modificat în 02 Apr 2016, 19:10, modificat de 2 ori în total.
Praslea
 
Mesaje: 9
Membru din: 25 Mar, 2016
Total puncte: 11


Sponsored Links:

Distribuie pe:

1 mesaj • Pagina 1 din 1
Citeste si:
Sponsored Links:
Cum se dezgheata corect carnea
în Culinare
de tzutzu_22 » 19 Iun 2015, 10:51
Răspunsuri 0
Vizualizări 2207
Cum se gateste carnea de vita
în Culinare
de tzutzu_22 » 17 Iul 2016, 20:39
Răspunsuri 0
Vizualizări 1504
Sponsored Links:

Înapoi la Culinare

Sustine-ne printr-un simplu Like pe Facebook
x #{title}

#{text}