Ai nevoie de:
- capsuni:250 gr.
- lapte :180 gr.
- zahar : 5 gr.
- gheata :50 gr.
Preparare
Pentru a prepara un frappe de capsuni, incepeti prin a curata fructele. Spalati-le bine, apoi indepartati partea verde, dupa care le taiati in 4 si le puneti separat.
01.jpg |
Dupa ce capsunile sunt pregatite, in acest moment, puneti gheata in mixer, adaugati apoi capsunile si laptele.
La sfarsit adaugati si zaharul si porniti mixerul. Il lasati pana ce compozitia devine cremoasa si omogena. Apoi turnati-l intr-un pahar si decorati-l cu o capsuna pe marginea paharului asezata. Serviti un frappe de capsuni delicios si rece.
De preferat este sa-l serviti imediat, inainte ca fructele sa se oxideze.
Cum sa faci un frappe de capsuni.jpg |
Pentru a face frappeul mai cremos, puteti adauga 2 lingurite de inghetata in mixer. In acest caz rezultatul este foarte dens si mai necesita sa adaugati putin lapte! Pentru aroma puteti adauga si frunze de menta.