Pagina 1 din 1

Cum se aplica iluminatorul pentru makeup

ScrisScris: 16 Aug 2017, 17:00
de cwbianca97
Iluminatorul este unul dintre cei mai buni prieteni ai doamnelor si domnisoarelor din intrega lume. Este extrem de popular, iar in ultima perioada a fost promovat atat pe Instagram cat si pe Pinterest. Daca nu ai folosit niciodata un iluminator si te intrebi cum il poti folosi corect, atunci urmareste urmatorii pasi:

1. Alege iluminatorul potrivit tipului tau de ten. Daca te afli in categoria femeilor care au pielea uscata, trebuie sa folosesti iluminatorul cremos, pentru a o hidrata. Daca nu te afli in aceasta categorie atunci foloseste un iluminator basic.
Imagine
Imagine

2. Alege peria potrivita pentru iluminator. Tine minte ca acesta se poate aplica atat cu o perie cosmetica cat si cu un buretel de machiaj.

Imagine

3. Aplica iluminatorul doar pe:
a. Mijlocul fruntii
b. Mijlocul nasului
c. Sub pometi
d. Pe arcul lui cupidon (buza superioara)

Imagine

4. Daca vrei sa folosesti iluminatorul pe alte parti ale corpului, poti incepe sa-l aplici pe picioare (pentru a crea efectul de picioare lungi), pe mandibula si bineinteles, umeri.
Aplicare iluminator makeup.jpg
Aplicare iluminator makeup.jpg (Vizualizat de 1250 ori)

5. Aplica produsul cu miscari circulare, daca folosesti pensula cosmetica sau cu mici tamponari ale buretelului pe fata daca folosesti un iluminator lichid.

Daca vei respecta acesti pasi, cu siguranta ca vei reusi sa atingi look-ul perfect. Trebuie sa ai putin timo liber si rabdare. Priveste tutoriale pe YoubTube si invata de la cei mai buni.