Pagina 1 din 1

Cum sa alegi paravanul potrivit pentru cabina de dus

ScrisScris: 18 Aug 2017, 01:18
de cwbianca97
Daca iubesti noutatiile si adori sa fii in trend, nu uita ca trebuie sa aloci putin timp pentru a alege produsele de inalta calitate. Fiecare om opteaza pentru corpurile sanitare dorite pentru a face baia moderna sau eleganta si simpla. Totul depinde de gusturile noastre si de bugetul pe care dorim sa il alocam.

De ce sa alegi paravanul de dus?
• Paravanul de dus este in trend anul acesta. Aspectul sau este placut si are menirea de a aduce un aer de prospetime baii tale. O trasatura a paravanului este reprezentata de utilitatea acestuia, impiedicand iesirea apei din dus.
paravan sticla dus.jpg
paravan sticla dus.jpg (Vizualizat de 1245 ori)

• Totodata, paravanul de dus este foarte usor de curatat, iar daca esti o persoana ocupata, acest punct de vedere te va face sa iti doresti unul.

Care sunt calitatiile paravanului de dus
• Din punct de vedere calitativ, paravanul de dus este facut din sticla/plexiglas, ceea ce inseamna durabilitate.

• Rezistenta este o alta caracteristica a paravanului de dus, produsul avand o viata de lunga durata.

• Nu trebuie sa va faceti griji de spatiul alocat dusului, deoarece acesta se poate integra atat in baile de dimensiune redusa cat si in baile de dimensiuni generoase.

• Deseori, paravanul aduce si un grad de intimitate, lucru care este indispensabil intr-o baie. Acesta poate sa fie colorat(desi este mai putin cautat) sau transparent (unele paravane pot avea anumite modele, lucru ales dupa gusturile dumneavoastra).
14259.jpg
14259.jpg (Vizualizat de 1252 ori)

• Forma paravanelor de dus pot sa difere de la model la model, cele mai uzuale fiind cele ce prezinta o forma clasica: rectangulara, ovala sau in semicerc. Totodata, forma trebuie alesa in conformitate cu spatiul si felul in care este mobilata baia dumneavoastra.

Nu uita ca baia este una dintre cele mai importante incaperi ale locuintei tale si va necesita toata atentia si timpul tau. Cu siguranta ca vei aduce o nota moderna casei tale.