Pagina 1 din 1

Cum sa alegi paravanul potrivit pentru cada

ScrisScris: 18 Aug 2017, 01:47
de cwbianca97
Deseori ne dorim să ne mobilăm baia cu cele mai moderne corpuri sanitare, de la chiuvetă la dus sau la cadă. Fiecare face acest lucru după gusturile lui, insă trebuie să ținem întotdeauna cont de un aspect general: baia este cel mai important loc dintr-o casă sau clădire. Aceasta este locașul in care putem aveam intimitatea mult dorită si in același timp relaxarea pe care o căutăm de zi cu zi.
10cvs2.jpg
10cvs2.jpg (Vizualizat de 1456 ori)

Cum sa alegem paravanul potrivit pentru cada si care sunt beneficile lui
• Marimea paravanului pentru cada difera constant deoarece cazile sunt diferite de la model la model. Fiecare cada este aleasă conform spatiului de care dispune baia ta.

• Pentru un spatiu generos, paravanele mari vor accentua linia verticalitatii si pentru a păstra echilibrul, lucru ce este cautat.
• Pentru spatile mici in general cazile au o marime medie pentru a da iluzia unei incaperi medi/mari.

• Totodată, paravanul pentru cada va avea diverse modele pe el, pentru a aduce un aspect elegant si modern incaperii. Poti sa alegi modelele dupa preferința ta; iar dacă esti o fire ce iubeste simplitatea, poti opta pentru paravanul transparent.

• Opteaza pentru paravanele din plexiglas sau din sticlă si formează-ti propiul stil de amenajare interioara, respectând regulile ce tin de spatiu.
paravan-lateral-cada2.jpg
paravan-lateral-cada2.jpg (Vizualizat de 1456 ori)

• Forma paravanelor difera de la cada la cada, deseori optandu-se pentru look-ul clasic si de efect dat de conturul frumos al formelor rectangulare cat si cele ovale sau elipsoidale.

• Nu uita ca asamblarea produsului este foarte usoară, iar pașii sunt foarte bine detaliați in manualul de utilizare.

Fii in trend si proiectează-ti propriul spațiu după ultimele tendinte! Nu ezita să incerci lucruri noi ce vor da un frumos efect vizual.

ScrisScris: 21 Aug 2018, 03:26
de AlexCristianPopescu
Salutare! Eu am ales acest paravan de cada de la Radaway, se inchide etans si se monteaza foarte rapid. Sunt multumit de alegerea facuta. Recomand! https://www.goodbath.ro/produs/paravan- ... -radaway-1