Pagina 1 din 1

Cum sa alegi centrala termica pentru locuinta ta

ScrisScris: 18 Aug 2017, 01:54
de cwbianca97
Centralele termice devin din ce in ce mai cautate de oameni. Probabil ca va intrebati de ce. Acestea reduc din costurile pe care le-ati da in mod normal la intretinere, dandu-va caldura, apa rece si calda dupa placul dumneavoastra.
descărcare (2).jpg
descărcare (2).jpg (Vizualizat de 1344 ori)

Cum sa ne alegem centrala termica
• Pentru orice centrala termica, trebuie sa ai in minte urmatoarea intrebare: ce tip de combustibil trebuie sa aleg? Aici, raspunsul depinde de posibilitatile financiare pe care le avem fiecare in parte, pornind de la lemn, carbuni(cea mai ieftina) pana la gaze(cele mai uzuale) si in final cea electrica(cea mai scumpa).

• Totusi, nu trebuie sa iti faci griji pentru acest aspect, deoarece vei gasi intotdeauna o solutie pentru a intretine asa cum se cuvine centrala. Odata ce ai ales aceasta modalitate de incalzire, vei avea o gramada de beneficii, iar investitia pe care o vei face atunci, va fi recuperata in scurt timp.

• Aspectele de care trebuie sa te ingrijesti sunt: puterea centralei, debitul de apa calda, boiler-ul, eficienta si bineinteles sistemele de protectie care sunt cele mai importante si care asigura siguranta tie si familiei tale.

• Un alt factor important despre centrala termica este data de capacitatea de furnizare a apei calde. Alege intotdeauna varianta care te reprezinta din punct de vedere financiar cat si utilitar.

• Daca locuiesti la apartament cat si la casa, centrala perfecta pentru tine este cea instant, producand apa calda imediat, asigurandu-ti confortul necesar fara a mai astepta.
centrala-termica-viessmann-24-kw-vitodens-050-w.jpg
centrala-termica-viessmann-24-kw-vitodens-050-w.jpg (Vizualizat de 1344 ori)

Alegerea centralei termice este o sarcina destul de grea asa ca va trebui sa ii aloci timp si multa grija in momentul in care o vei achizitiona. Tine minte ca cel mai important detaliu este cel practic.