Pagina 1 din 1

Ce sa aleg dintre buretele de machiaj sau pensula aplicatoare

ScrisScris: 14 Sep 2017, 23:20
de cwbianca97
Buretelul de machiaj, este un produs pe care te poti baza indiferent de ocazia la care vrei sa participi. Desi a fost dezvoltat in ultimul timo ca si produs, iar gama a devenit variata, buretelul va ramane mereu in trend. Este usor de folosit si il poti lua cu tine oriunde. Daca ai inca dubii in ceea ce priveste alegerea unui buretel sau a unei pensule de machiaj, va trebui sa cercetezi cu atentie articolul.

De sa aleg buretelul de machiaj?
In primul rand, acest produs este foarte iubit de industrie. Chiar daca trendul a pornit de la Hollywood, acesta s-a raspandit peste tot in lume si a inflorit vanzarile sale.

Comparativ cu pensula de machiaj, buretelul nu va oferi chiar atat de multa precizie. Singura data cand se intampla asta este atunci cand alegi buretei foarte mici cosmetici pentru a face conturul fetei mai proeminent si amanuntit.
2982457_fpx.jpg
2982457_fpx.jpg (Vizualizat de 1155 ori)

Totodata, pensula de machiaj, in special cea kabuki pe care o folosim deseori in aplicarea fondului de ten, nu absoarbe foarte mult produs, comparativ cu buretelui, care daca nu este umezit asa cum trebuie va absorbi tot produsul in doar cateva secunde. In acest caz aplicarea fondului de ten va fi un dezastru total.

Buretelul este mult mai usor de folosit si nu trebuie sa fii atat de precisa. In acelasi timp ofera acoperire mult mai rapida intr-un timp foarte scurt. Puterea sa de a acoperi este un plus fara doar si poate. Pensulei ii va lua mult mai mult timp.
61YTF0kDZYL._SY355_.jpg
61YTF0kDZYL._SY355_.jpg (Vizualizat de 1155 ori)

Daca alegi un buretel, atunci fi atenta la marimea si porozitatea acestuia, iar daca vrei sa alegi o pensula cerceteaza atent parul din care este facuta, cat de densa este si cat de mult poate acoperi.
F21-Makeup-Sponge.jpg
F21-Makeup-Sponge.jpg (Vizualizat de 1155 ori)

Nu uita ca pretul buretelul cat si a pensulei de makeup sunt extrem de asemanatoare si nu variaza foarte mult. Ambele produse sunt pe acelasi calapod iar raportul calitate-pret poate fi definitoriu in cazul lor. Deseori nu se prea preteaza acest lucri si probabil ca poti avea surprize placute ce vor veni din partea produselor mai ieftine. Analizeaza bine asemanarile si diferentele dintre cele 2 produse si gandeste-te care e cea mai buna varianta pentru tine.