Pagina 1 din 1

Cum sa ai o privire seducatoare cu ajutorul rimelului

ScrisScris: 14 Sep 2017, 23:28
de cwbianca97
Cu toate ne dorim sa fim seducatoare si sa putem fura priviri in cateva secunde. Poti fi un star de cinema in fiecare zi asa ca dorinta ta va deveni realitate.

Sfaturi pentru a obtine o privire seducatoare
Sarah Vickery de la CoverGirl a spus ca nu trebuie sa te uiti doar dupa formula mascarei, deorece poti sa aplici aceiasi mascara cu pensule diferite si vei obtine un alt efect mereu.

1. Formula mascarei va trebui sa functioneze perfect cu periuta acesteia. Doar in acest fel vei putea avea venele mult dorite.

2. Cu ajutorul rimelului vei putea sa renunti la ideea extensiilor de gene si vei putea obtine alungirea si volum mult dorit.
Revlon-Ultimate-All-In-One-Waterproof-Mascara-Before-After.jpg
Revlon-Ultimate-All-In-One-Waterproof-Mascara-Before-After.jpg (Vizualizat de 1200 ori)

3. Aplica mai multe straturi de mascara daca vrei sa devii din ce in ce mai seducatoare. Aceasta este o regula de aur si trebuie aplicata in consecinta.

4. O alta metoda de a-ti evidentia privirea este prin folosirea genelor false de tip banda. Aplicandu-le pe acestea la nivelul genelor tale naturale si dandu-le apoi cu un strat de mascara, te vor transforma intr-o diva sexy. Acest look va rezista doar o zi din pacate dar va fi de efect. Este recomandata folosirea genelor false de tio banda la anumite ocazii speciale sau chiar si in viata de zi cu zi.

5. Incearca fardurile pentru ochi nude pentru a-ti pune nai usor in evidenta ochii cu ajutorul mascarei. Poti opta si pentru un smokey eyes soft daca doresti. Sunt multe posibilitati de alegere in acest domeniu. Daca esti nesigura pe tine, poti intreba oricand un profesionist pentru sugestii.
desc─ârcare.jpg
desc─ârcare.jpg (Vizualizat de 1200 ori)

6. Produsul ales va face diferente. Opteaza mereu pentru o varianta buna ce iti inspira incredere. Nu te baza doar pe descrierile produselor pana nu le vei incerca. Va trebui sa ai grija la acest aspect.
mascara_web_banner.jpg
mascara_web_banner.jpg (Vizualizat de 1200 ori)

Respectand acest mini ghid ajutator, vei putea sa iti imbunatatesti privirea pas cu pas. Retine, trebuie sa eviti excesele insa le poti face la acest produs, aplicand mai multe straturi. Volumul va fi imens si nu vei putea sa traiesti fara el. Vei fi trendy si in pas cu moda. Mult succes.