Pagina 1 din 1

Cum sa aleg buretele aplicator

ScrisScris: 14 Sep 2017, 23:48
de cwbianca97
Buretelul aplicator este foarte important. Nu trebuie sa iti lipseasca si trebuie sa inveti sa il folosesti. Fie ca este mare sau mic sau de diverse culori, va trebui sa testezi de fiecare data capacitatea sa de acoperire. Cateodata va trebui sa achizitionezi mai multi pentru a-l alege pe cel potrivit, insa poti asculta urmatoarele sfaturi, pentru a fi mult mai clar.

Cum imi dau seama care este buretelul perfect?
In primul rand trebuie sa ai in vedere urmatoarele 3 aspecte:

1. Forma - aceasta este foarte importata. De cele mai multe ori, oameni opteaza pentru buretelul in forma de lacrima deorece este multifunctional. Poti aplica orice produs cremos cu ajutorul lui, inclusiv baza de machiaj si iti poti face blending-ul mult mai usor. Celelalte forme variaza deseori si sunt facute pentru mai multa precizie, precum buretelul taiat in unghi. (face mult mai usoara aplicarea concelearului sub ochi)
New-Product-Distributor-Wanted-Makeup-Powder-Puff.jpg
New-Product-Distributor-Wanted-Makeup-Powder-Puff.jpg (Vizualizat de 1026 ori)

2. Marimea - daca vei alege un produs mare, trebuie sa stii ca este predestinat zonelor mari de acoperire ale fetei. Este folosit pentru frunte si pometi. Cei mici insa, sunt un element cheie pentru un blending mai precis si pentru acoperirea zonelor mai mici si greu accesibile, cum ar fi zonele de sub ochi sau conturul amanuntit al nasului.
100-Star-Hot-SiliSponge-Blender-Silicone-Sponge-makeup-puff-For-Liquid-Foundation-BB-Cream-Beauty-Essentials_grande.jpg
100-Star-Hot-SiliSponge-Blender-Silicone-Sponge-makeup-puff-For-Liquid-Foundation-BB-Cream-Beauty-Essentials_grande.jpg (Vizualizat de 1026 ori)

3. Cat de poros este - in functie de aceasta trasatura, iti poti da seama daca absoarbe multe produs. Este importat sa nu absoarba foarte mult, iar daca optezi pentru o varianta mai ieftina a acestuia, asta poate fi remediat imediat. Inmoaie buretelul in apa si pregateste-te sa aplici produsele ce au baza cremoasa. Poti opta si pentru o varianta mai scumpa ce poate sa ajunga sa treaca de pragul de 80 de lei daca esti adepta machiajului profesional. Totodata, poti sa apelezi la sfatul unui makeup artist.
images (1).jpg
images (1).jpg (Vizualizat de 1026 ori)

Daca ai ascultat sfaturile, atunci nu ai de ce sa iti faci griji, buretelul cu siguranta ca va fi cel potrivit pentru tine! Ai insa grija la calitatea acestuia, cateodata te poate face confuza. Mult succes la cumparaturi! Si daca inca nu l-ai achizitionat, te sfatuiesc sa fie in capul listei de cumparaturi, nu vei regreta.