Pagina 1 din 1

Cum pot realiza un machiaj simplu cu 3 produse

ScrisScris: 15 Sep 2017, 00:11
de cwbianca97
Cum pot realiza un machiaj simplu cu 3 produse?

Machiajul poate da batai de cap daca inca nu avem prea multe idei despre el. Daca ai doar 3 produse, nu uiti face griji, poti crea un look usor si natural. Fi insa atenta cu cat de mult produs vei folosi. Daca nu esti novice si esti experta insa stai peste noapte undeva sau vrei sa mergi la sala, tot de 3 produse te vei folosi.

Iata un microghid ce te va ajuta sa te machiezi cu doar 3 produse

De ce produse ai nevoie?
1. Mascara
2. Concealer
3. Ruj mat de culoare nuda sau rosie


Cum aplic machiajul cu cele 3 produse?

1. Corecteaza
Nu ai nevoie de acoperire totala sau de fond de ten. Folosindu-te de degete, aplica corectorul in zonele in care ai nevoie. Daca ai o pensula la indemana, aplica produsul cu ajutorul acesteia pentru o mai mare precizie. In general se aplica sub ochi si in jurul nasului pentru a acoperi roseata.
2505332.jpg
2505332.jpg (Vizualizat de 1054 ori)

2. Foloseste-te de mascara
Cand vine vorba sa cumperi mascara, fa-ti temele inainte. Cerceteaza foarte bine formula fiecareia dar si periuta aplicatoare (care este cea mai importanta). Aplica mai multe straturi daca vrei sa ai un volum ametitor si sa fii sexy. Ai grija insa cu cantitatea pe care vrei sa o aplici.
orig.jpg
orig.jpg (Vizualizat de 1054 ori)

3. E timpul pentru blush
Nu un blush in sine, ci foloseste-te de ruj. Nu conteaza pigmentul. Aplica-l pe pometi si cu ajutorul degetelor raspandeste-l in mod egal. Lookul tau va fi mai cald si jucaus cu acesta.

4. E timpul rujului!
Cu acelasi ruj pe care l-ai folosit pe post de blush, incepe sa-l aplici pe buze.
ruj-kiko-milano-smart-lipstick-8243283.jpg
ruj-kiko-milano-smart-lipstick-8243283.jpg (Vizualizat de 1054 ori)

Poti inlocui cele 3 produse pentru a obtine un loc mai dramatic. Foloseste-te de un fard mat de ochi, mascara si ruj, renunta la concelear si fii o felina!

Cele 3 produse pot fi inlocuite dupa placul tau. Sunt mii de combinatii ce merita facute. Trebuie doar sa stii cum se combina perfect intre ele pentru a avea rezultate optime si placute ochiului. Este un machiaj usor si nu iti vei simti tenul incarcat cu absolut nimic