Pagina 1 din 1

Cum sa aplic rimelul corect

ScrisScris: 15 Sep 2017, 13:46
de cwbianca97
Rimelul este unul dintre cele mai importante produse cosmetice. Nu trebuie sa iti lipseasca din gentuta cosmetica sub nicio forma. Datorita formei ergonomice si a calitatii sale, acest produs a fost intotdeauna in top. Daca esti novice in ale cosmeticii si vrei sa afli cum se aplica corect rimelul, urmareste articolul.
Cate tipuri de rimel exista?

1. Rimelul bazat pe apa - acesta este recomandat atat in zilele toride de vara cat si in momentul in care doresti sa aplici mascara peste genele false (smocuri sau fir cu fir) la varful acestora pentru mai mult volum.
74aeb-Items---XXL-Pro-Double-Brush-Waterproof-Mascara-1pcs.jpg
74aeb-Items---XXL-Pro-Double-Brush-Waterproof-Mascara-1pcs.jpg (Vizualizat de 1135 ori)

2. Rimelul cu baza uleioasa - este recomandat la orice ocazie, are o formula puternica si iti va aduce toate beneficiile demne de un rimel bun.
Maybelline-Volum-Express-The-Colossal-Big-Shot-Waterproof-Mascara-open-tube.jpg
Maybelline-Volum-Express-The-Colossal-Big-Shot-Waterproof-Mascara-open-tube.jpg (Vizualizat de 1135 ori)

1. Cu ajutorul unui intorcator de gene, curbeaza-ti genele timo de 10-20 de secunde. Efectul acestuia va disparea in timp, insa genele tale vor arata demential.

2. Dupa ce ai respectat primul pas si ai ales rimelul potrivi, incepe sa il aplici de la baza genelor inspre varful acestora. Fa miscari usoare pentru a acoperi toata suprafata genelor in mod uniform.

3. Daca consideri, poti sa mai adaugi un strat de rimel pentru mai mult volum. Atentie insa la acest pas, poate dauna genelor si le poate incarca, formandu-se mici impuritati ce te vor jena. Pentru a evita aspectul va trebui sa te demachiezi si sa incepi.

P.S. : Periuta aplicatoare este sfanta. Ai grija sa nu fie foarte subtire, pentru ca nu iti va da destul volum

4. Foloseste-te de o bucatica de caron in momentul aplicarii mascarei si pune-o in spatele genelor ca in momentul aplicarii sa reduci surplusul produsului. In acest fel vei crea un efect 2d ce poate inlocui aspectul creat de extensiile de gene fir cu fir.

5. Poti folosi mai multe mascara pentru a obtine mult mai mult volum. Nu iti fie teama de acest pas. Combinand formulele cu ajutorul perilor vei reusi sa construiesti un look nou, de felina. Este foarte important sa nu uiti ca poti aplica mascara inclusiv pe genele inferioare.
promo-1.jpg
promo-1.jpg (Vizualizat de 1135 ori)

Respecta acesti 5 pasi si nu vei avea probleme cu mascara. Daca inca nu ai achizitionat una, iti sugerez sa o faci, vei fi incantata de efectele ei.