Pagina 1 din 1

Ce sa alegi dintre mascara si gene false

ScrisScris: 15 Sep 2017, 14:12
de cwbianca97
Cele mai iubite 2 produse ce atesta machiajul ochilor vor fi intotdeauna: mascara si genele false, indiferent de ce tip sunt ele. Acestea au rolul de a-ti imbunatati infatisarea pas cu pas. Pentru a face o comparatie intre cele doua produse, am format o lista cu avantaje si dezavantaje.

Avantajele genelor false
1. Sunt mai multe tipuri de gene false: cele banda, fir cu fir si smocuri. Fiecare isi alege produsul in functie de rezultatele dorite.

2. Sunt foarte rezistente. Singura exceptie este facuta de genele false de tip banda, ce nu rezista mai mult de o zi. Celelalte doua pot sa reziste intre 3 si 7 saptamani daca sunt ingrijite asa cum trebuie

3. Nu afecteaza genele tale naturale.
Fotolia_62576467_S.jpg
Fotolia_62576467_S.jpg (Vizualizat de 1314 ori)

Dezavantajele genelor false
1. Genele fir cu fir si cele smocuri se aplica deseori de specialisti in makeup si cosmetica. Nu este indicat sa le aplici singura daca nu ai experienta. Cosmeticianul te va sfatui cu tipul de gene ce ti se va potrivi.

2. Necesita intretinere si acest fapt este costisitor.

Avantajele mascarei
1. Se aplica foarte repede
2. Iti va da volum si iti va alungi genele in cateva clipe.
3. Se demachiaza im cateva clipe
4. Acoperirea este uniforma
5. Iti va curba genele si poti sa ii spui la revedere intorcatorului de gene manual sau electric.
6. Este extrem de usor de folosit
7. Forma sa de tub precum si inaltimea produsului te va face sa il iei cu tine oriunde.
8. Nu iti va deteriora genele tale naturale, asa ca esti norocoasa in ambele cazuri!
IMG_0227.jpg
IMG_0227.jpg (Vizualizat de 1314 ori)

Dezavantajele mascarei
1. Nu trebuie sa aplici foarte multe straturi. Ti se vor forma niste impuritati nedorite si ca atare va trebui sa ai grija cu aplicarea acesteia.
2. Trebuie sa ai alegi un produs cu peria mai groasa. Aceasta va da mai mult volum. Deseori sunt mai scumpe, trebuie sa iti sti bugetul dinainte.

Avand in vedere argumentele pro si contra ale folosirii mascarei si a genelor fir cu fir, smocuri sau banda, va trebui sa faci alegerea corecta. Daca esti o persoana ocupata atunci trebuie sa alegi extensiile de gene, nu iti vor da batai de cap. Daca esti novice in ale machiajului alege mascara. Lumea cosmeticii este frumoasa atata timp cat ii vei aprofunda si cunoaste tehnicile.