Pagina 1 din 1

Cum sa imi aleg rimelul potrivit

ScrisScris: 15 Sep 2017, 14:21
de cwbianca97
Cum sa imi aleg rimelul potrivit?
Rimelul este un must-have in fiecare zi. Nu trebuie sa ne lipseasca si este cert ca a devenit produsul cheie in conturarea unui look seducator. O femeie este definitia elegantei si prin puterea ei, va reusi sa acceada la un drum bun si pozitiv. Eleganta consta cateodata si in trendurile noi aparute asa ca va trebui sa ai rabdare si sa te informezi corespunzator.

In ceea ce priveste alesul rimelului, va trebui sa ai in vedere urmatorii pasi:
1. Sa ai un buget stabilit. In acest fel poti sa iti alegi un rimel ieftin sau scump dupa placul tau.

2. Marca nu reflecta calitatea foarte mult asa ca va trebui sa alegi atent. Poti cerceta produsele tester. Prima oara, va trebui sa te uiti la periuta aplicatoare a rimelului. Intotdeauna sa optezi pentru cele foarte dense deoarece vor acoperi uniform genele tale.

3. Avand in vedere ca rimelul se preteaza oricaror tip de gene, va trebui sa alegi din miile de produse.

○ Daca ai gene scurte si foarte micute, foloseste un rimel cu baza uleioasa. Acesta iti va alungi genele fara sa le incarce foarte mult.
○ Daca genele tale sunt lipsite de volum, va trebui sa alegi o mascara care va reda acest aspect

4. Daca vrei sa aplici rimel peste extensiile de gene, nu uita sa folosesti intotdeauna produsul ce este pe baza de apa. Acesta nu iti va deteriora extensiile si cel mai important lucru : vei arata fresh si trendy. Daca vei dori sa indepartezi apoi produsul, foloseste-te de servetele demachiante.

5. Acest pas este unul optional. Daca nu ai un intorcator de gene, va fi momentul sa iti achizitionezi unul! Lasa-ti genele sa fie curbate natural cu ajutorul acestuia iar apoi aplica produsele. Nu face exces si lucreaza cu intorcatorul foarte incet, deoarece nu iti vei dori sa deteriorezi genele tale naturale.
mac_zoom_lash_christian_dior_mascara_lancome_fatale_maybelline_magnum_mascara_brush_advertising_45425_800x600.jpg
mac_zoom_lash_christian_dior_mascara_lancome_fatale_maybelline_magnum_mascara_brush_advertising_45425_800x600.jpg (Vizualizat de 1214 ori)

Rimelul ales va fi el care iti va scoate in evidente ochii. Fii atenta cu ceea ce vei alege si cerceteaza piata foarte bine. Eventual, urmareste pe You Tube materiale asemanatoare si asculta reviewurile doamnelor si domnisoarelor ce au incercat aceste produse.