Pagina 1 din 1

Cum se utilizeaza aplicatiile Digi Oriunde si Digi Online (doar pentru clientii RCS&RDS)

ScrisScris: 16 Dec 2013, 01:49
de itAddict
In tutorialul acesta vom invata cum sa utilizam aplicatiile Digi Online si Digi Oriunde puse la dispozitie pentru clientii RCS&RDS pe telefoane mobile si tablete. Acum ne vom referi la sistemul de operare Android desi aplicatiile functioneaza si pe iOS sau Windows Phone.

Inainte de toate, pentru a putea utiliza oricare din aplicatii avem nevoie sa ne cream un cont pe site-ul rcs-rds.ro . Daca aveti deja cont, va trebui sa va autentificati pe cont. Din contul Digicare va trebui sa creati conturi separate pentru fiecare aplicatie.
Digicare.jpg
Digicare.jpg (Vizualizat de 16666 ori)

Digi Oriunde
Digi Oriunde este o aplicatie care iti permite sa vorbesti de pe smartphone pe RDS gratuit sau alte retele la tarif normal, chiar daca suni din afara tarii, utilizand o conexiune la internet (WiFi sau date mobile). Aplicatia se va putea instala din PlayStore gratuit. Dupa ce aceasta s-a instalat, de la meniul de optiuni , selectam "Setari" si pe urma la "Numele de utilizator" vom introduce numarul de telefon ales la crearea contului DigiOriunde si la "Parola", parola setata. Pe urma apasam back si va trebui sa ne apara un punct verde in stanga sus la aplicatie unde ne va scrie "Inregistrat". Acum putem folosi aplicatia.
1 Digi Oriunde.png
1 Digi Oriunde.png (Vizualizat de 16666 ori)

2 Digi Oriunde setari.png
2 Digi Oriunde setari.png (Vizualizat de 16666 ori)

Digi Online
Functioneaza doar in cazul in care clientul are atat abonament de televiziune cat si de internet pe acelasi cod de client. Cu aplicatia Digi Online poti urmari canalele de televiziune sau chiar si emisiuni inregistrate puse la dispozitie de RCS&RDS direct pe telefon sau tableta. La fel si aici va trebui sa iti creezi un cont din Digicare pentru Digi Online si sa activezi contul din adresa de e-mail. Pe urma se va instala tot gratuit aplicatia din PlayStore.
3 Digi Online.png
3 Digi Online.png (Vizualizat de 16666 ori)

Odata instalata aceasta, vom merge pe setari si "Autentificare" . Aici la "Utilizator" vom introduce adresa de e-mail care o avem setata pentru contul principal Digicare si la "Parola", parola setata la crearea contului DigiOnline. Vizionare placuta.