Cam asa se “asfalteaza” drumurile in Romania

Cam asa se “asfalteaza” drumurile in Romania

Mai mult ca sigur ca nu asta ar fi prima data cand se recurge la “asfaltarea” gropilor in acest fel dar pentru mine este prima data cand intalnesc asa ceva. Pana acum am mai vazut “plombari” in drum cu asfalt praf, pamant, pietris cu nisip, etc… dar nu am vazut niciodata sa se “plombeze” cu pietre de cariera!

Iti dai seama ca daca treci cu masina peste o asa “asfaltare” cu o viteza de 90 km/h, poti sa-ti iei adio caci ti-ai pierdut directia masinii.

Mirifica lucrare se afla pe drumul care duce spre satul Cordau, jud. Bihor. Este un sat aflat langa statiunea Baile Felix, iar drumul are legatura si cu doua hoteluri si alte pensiuni. Pe langa lucrarea din poze, erau o gramada insirate pe tot drumul dar nu am mai avut timpul necesar sa le pozez pe toate.

 

Ne mai miram de ce se fac accidente pe drumul drept, sau de ce masinile noastre se strica mai repede ca ale strainilor, de ce trebuie sa inlocuim telescoapele atat de des si de ce platim pana la urma o rovinieta si alte taxe de drum in combustibili.

E bine totusi ca sunt radare de politie din metru in metru, care sa te amendeze daca ai depasit viteza legala cu 10 km/h, sau sa te verifice RAR-ul daca masina ta corespunde normelor UE.

Share