• Home »
  • IT »
  • Chrome Canary: Ce este si cine are nevoie de el
Chrome Canary: Ce este si cine are nevoie de el

Chrome Canary: Ce este si cine are nevoie de el

Chrome Canary este browserul Google de “ultimă generatie” destinat dezvoltatorilor și entuziaștilor browserului. Dacă iti place să experimentezi noile browsere web, atunci ar putea fi pentru tine.

Chrome Canary este o versiune experimentală a browserului Chrome popular. Google oferă patru versiuni pentru acest browser: Stable, Beta, Dev și Canary. Majoritatea oamenilor utilizează varianta Stable a Chrome, care este testată riguros și considerată foarte fiabilă.

Chrome Canary poate fi folosit de persoane care doresc să se uite în avans la cum ar putea arăta browserul Chrome standard în viitor.

Este un browser brut și neterminat în comparație cu celelalte versiuni. Ca rezultat, experiența de navigare din Chrome Canary ar putea fi un pic mai greoiae în comparație cu ceea ceea ce esti obisnuit in browser-ul standard. .

Ar putea fi bug-uri, caracteristicile pe care le-i dori, să dispara brusc fără avertisment și browserul însuși ar putea să dea erori in mod neașteptat. Pe scurt, Chrome Canary este o lucrare în desfășurare.Primește actualizări și caracteristici noi aproape în fiecare zi, și deși sunt actuale, nu se garantează stabilitatea.

Este posibil ca, Chrome Canary să fie interesant dacă doresti să accesezi în prealabil funcțiile Chrome experimentale, însă nu ar trebui să te bazezi pe acest browser ca browser principal. Defapt, nici nu il poti seta ca browser prestabilit. Este bine să utilizezi Chrome Canary ca browser secundar dacă doresti.

Ca sa instalezi acest browser, fa click pe link-ul:
https://www.google.com/chrome/canary
si pe urma click pe Download Chrome Canary

Share