Despre Valentines Day si Dragobete

Despre Valentines Day si Dragobete

Credeti in dragoste la prima vedere sau pur si simplu in dragoste ? Avem nevoie de zile o data pe an ca sa ne aminteasca sa iubim si sa ne exprimam iubirea fata de o persoana sau putem iubi in fiecare zi ?

“E bine” sa avem si astfel de zile, mai ales pentru comerciantii care umfla preturile chiar de Valentines Day si Dragobete. Pacat de buzunarele celor naivi care sar repede sa-si strice banii pe tot felul de lucruri inutile. Dar cine suntem noi sa judecam?! doar e Valentines Day si asa e obiceiul, sa stricam banii pe toate prostiile 🙂 . Daca tot doresti sa cumperi o floare sau un cadou sotiei/iubitei, de ce sa nu faci lucrul acesta si in alte zile ?!. Probabil din cauza ca asa ne-a invatat societatea.

Nu e pacat ca ne facem aceste cadouri doar de Valentines Day si nu si in alte zile ale anului ?! Sigur ca este un obicei care s-a propagat in timp de la o persoana la alta si tot mai multa lume il practica, nu mai spunem ca multa lume nici nu stie ce semnifica aceste zile, dar mai bine sarbatorim ziua iubirii de cate ori simtim nevoia si sa nu tinem cont de o zi pe care cineva ne-o impune.

Desigur, multe persoane sarbatoresc aceasta zi ca pretext pentru iesiri in oras, petreceri, destrabalari si altele dar aceea e cu totul alta poveste.

Trebuie sa invatam sa iubim cand simtim , sa nu trebuiasca sa ne aminteasca cineva sau ceva de asta si sa nu avem o data sau o ora fixa ca sa ne exprimam iubirea.

Share