Problema retea Orange la nivel national

Problema retea Orange la nivel national

Azi, in jurul orei 15:00 , abonatii Orange Romania au intampinat probleme la apelare sau la primirea de apeluri in reteaua de telefonie mobila. Nu se pot efectua convorbiri prin reteaua mobila nici la ora 17:00.

Pe pagina de facebook al operatorului de telefonie mobila, e publicat urmatorul comunicat:

“Salut, momentan, o parte dintre clientii nostri intampina dificultati in accesarea serviciilor de voce si date, precum si a aplicatiilor Orange. Aceasta situatie se manifesta ca urmare a sectionarii multiple in reteaua de fibra optica. Colegii nostri din departamentul Tehnic lucreaza deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplaceri si iti multumim pentru intelegere. Revenim imediat ce avem noutati.”

https://www.facebook.com/orangeromania

Daca esti client Orange si esti afectat de aceasta problema, recomandam sa folosesti aplicatii alternative, cum ar fi Skype, Facebook Messenger sau Whatsapp pentru efectuarea de convorbiri telefonice.

Trebuie totusi sa ai o conexiune la internet pentru aceasta. Revenim cu detalii pe parcurs ce se remediaza problema.

Update:

Serviciile de voce, date, precum și aplicațiile Orange funcționează în parametri normali. Le recomandam celor care inca intampina probleme sa inchida si sa redeschida telefonul. Mulțumim tuturor pentru răbdare și înțelegere.

Update:

Au fost identificate 3 secționări ale rețelei de fibră optică în județele Bistrița-Năsăud, Brașov și Mehedinți. Două dintre secționări au fost simultane. Tehnicienii noștri au reușit să remedieze avaria cauzată de prima secționare și sunt în continuare pe teren. Serviciile încep să revină gradual la parametri normali de funcționare.

Share