RCS & RDS intentioneaza sa se listeze la bursa

RCS & RDS intentioneaza sa se listeze la bursa

RCS&RDS este o companie ce ofera servicii de telecomunicatii atat in tara cat si peste hotare. Majoritatea romanilor cunosc serviciile companiei dar mai ales aceasta s-a facut cunoscuta pe piata datorita serviciului de internet care, la ora actuala are cea mai mare viteza de pe piata la cel mai mic pret.

Pe langa aceasta, in ultima perioada, compania a pus foarte mare accent si pe serviciile de telefonie mobila, intrand in competitie cu marii operatori, precum Orange, Vodafone si Telekom.

Iar acum, din comunicatul postat pe site-ul rcs-rds.ro in data de 11.04.17 , compania anunta ca va avea si intentia de a se lista la bursa de valori de la Bucuresti. Acest lucru ii va permite sa ajunga la urmatorul nivel si sa evolueze si mai mult, atat pe piata nationala dar si internationala.

Se intentioneaza sa se listeze mai mult de 25% din capitalul social si se asteapta ca din luna Mai 2017, oferta sa fie admisa si actiunile sa fie disponibile pentru tranzactionare.

Intentiile societatii pe termen lung ar fi:
– sa extina reteaua de telefonie mobila si sa o optimizeze,
– sa acapareze cat mai mult din piata din Romania, Ungaria, Spania, Italia,
– sa extinda si sa optimizeze reteaua de fibra optica,
– sa largeasca gama de servicii

Ne bucuram sa vedem o evolutie constanta a companiei pentru ca altfel si acum am fi la mila firmelor straine, cu preturi mari si servicii cu taraita.

Share