Top cele mai bune seriale

Top cele mai bune seriale

Chiar daca nu sunteti amatori de seriale, suntem siguri ca odata ce veti incepe sa vizionati titlurile care le vom prezenta mai jos, veti fi mai mult decat incantati si veti sta cu sufletul la gura, urmarind cu nerabdare episod dupa episod.

Le vom prezenta in ordine aleatoare, in functie de preferintele fiecaruia.

The Last Man on EarthLast man on Earth

Gen: Actiune, Comedie, Drama
Perioada: 2015 –
Un serial cu mult umor, de multe ori umor negru dar las subiect. Actiunea se petrece intro perioada in care omenirea este “stearsa” de pe fata pamantului de un virus la care momentan nu s-a gasit un leac. Personajele evolueaza foarte mult pe parcursul episoadelor iar deciziile luate sunt de natura omeneasca. In astfel de situatii se pot intampla multe lucruri la care personajele din film uneori reactioneaza rational , uneori stupid, in functie si de personalitatea fiecaruia.

 

 

 

 

SherlockSherlock

Gen: Crima, Drama, Mister
Perioada: 2010 –
De departe cel mai bun serial pe care il putem recomanda. Este practic Sherlock Holmes adaptat la vremurile noastre si tehnologia din ziua de azi. Acest lucru face ca actiunea, personajele si subiectele sa fie mult mai complexe decat in vechiul Sherlock Holmes.
Serialul se imparte in serii a cate 3 episoade dar din fericire un episod dureaza in jur de o ora jumate, asa ca va veti putea bucura de film.

 

 

 

SuitsSuits

Gen: Comedie, Drama
Perioada: 2011 –
Patrunde in lumea celor mai mari si celor mai destepti avocati ai Americii. Afla cum este viata de lux a oamenilor cu bani dar si problemele de care acestia se lovesc, facand banii respectivi. Serialul este plin de suspans si intriga. Ne arata cum sistemul financiar influenteaza oamenii si ii face sa recurga la masuri extreme pentru a salva situatia dar in acelasi timp ne arata si ca prietenia adevarata sau dragostea, este mai presus de orice.

 

 

 

 

 

The KillingThe Killing

Gen: Crima, Drama, Mister
Perioada: 2011 – 2014
Captivant, psihologic, se joaca cu mintea ta. Este un serial care te va tine mereu in suspans si care iti sporeste curiozitatea din ce in ce mai mult, pe masura ce il parcurgi. Recomandam sa nu cititi prea multe despre ce se intampla in film si despre ce e filmul, mai bine sa va lasati surprinsi de poveste.

 

 

 

 

 

 

Faceti click pe pagina a doua pentru mai multe seriale.

Share