Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
  • Prima pagină Categorii IT Telefoane mobile Android
  • Cum se utilizeaza aplicatiile Digi Oriunde si Digi Online (doar pentru clientii RCS&RDS)
    Vizualizari 23080

    Scrisde itAddict » 16 Dec 2013, 01:49

    In tutorialul acesta vom invata cum sa utilizam aplicatiile Digi Online si Digi Oriunde puse la dispozitie pentru clientii RCS&RDS pe telefoane mobile si tablete. Acum ne vom referi la sistemul de operare Android desi aplicatiile functioneaza si pe iOS sau Windows Phone.
    Sponsored Links:

    Inainte de toate, pentru a putea utiliza oricare din aplicatii avem nevoie sa ne cream un cont pe site-ul rcs-rds.ro . Daca aveti deja cont, va trebui sa va autentificati pe cont. Din contul Digicare va trebui sa creati conturi separate pentru fiecare aplicatie.
    Digicare.jpg
    Digicare.jpg

    Digi Oriunde
    Digi Oriunde este o aplicatie care iti permite sa vorbesti de pe smartphone pe RDS gratuit sau alte retele la tarif normal, chiar daca suni din afara tarii, utilizand o conexiune la internet (WiFi sau date mobile). Aplicatia se va putea instala din PlayStore gratuit. Dupa ce aceasta s-a instalat, de la meniul de optiuni , selectam "Setari" si pe urma la "Numele de utilizator" vom introduce numarul de telefon ales la crearea contului DigiOriunde si la "Parola", parola setata. Pe urma apasam back si va trebui sa ne apara un punct verde in stanga sus la aplicatie unde ne va scrie "Inregistrat". Acum putem folosi aplicatia.
    1 Digi Oriunde.png
    1 Digi Oriunde.png

    2 Digi Oriunde setari.png
    2 Digi Oriunde setari.png

    Digi Online
    Functioneaza doar in cazul in care clientul are atat abonament de televiziune cat si de internet pe acelasi cod de client. Cu aplicatia Digi Online poti urmari canalele de televiziune sau chiar si emisiuni inregistrate puse la dispozitie de RCS&RDS direct pe telefon sau tableta. La fel si aici va trebui sa iti creezi un cont din Digicare pentru Digi Online si sa activezi contul din adresa de e-mail. Pe urma se va instala tot gratuit aplicatia din PlayStore.
    3 Digi Online.png
    3 Digi Online.png

    Odata instalata aceasta, vom merge pe setari si "Autentificare" . Aici la "Utilizator" vom introduce adresa de e-mail care o avem setata pentru contul principal Digicare si la "Parola", parola setata la crearea contului DigiOnline. Vizionare placuta.
    Sponsored Links:
    Actualizat în 30 Apr 2019, 18:12
    itAddict
     
    Mesaje: 64
    Membru din: 28 Oct, 2013
    Localitate: Cluj
    Total puncte: 62



    Distribuie pe:


    1 mesaj • Pagina 1 din 1
    Citeste si:

    Înapoi la Android

    cron
    x #{title}

    #{text}