Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
  • Prima pagină Categorii IT Internet
  • Cum se copiaza filme sau alt continut de pe torrent
    Vizualizari 11506

    Scrisde itAddict » 06 Ian 2014, 02:44

    Daca vrei sa copiezi filme, muzica, poze, jocuri, programe sau altele de pe internet, majoritatea materialelor se pot copia prin programele de torrent.
    Sponsored Links:

    1. Vom avea nevoie de un program prin care sa putem copia fisierele dorite. Aici putem utiliza diverse programe, in functie de preferinte, eu recomand Tixati sau uTorrent. Acesta se poate instala de pe site-ul: http://www.utorrent.com , intai facem click pe "Get uTorrent" si pe urma pe "Free Download". Dupa ce am copiat programul, il vom instala.
    1.jpg
    1.jpg

    2. Dupa ce avem programul de Torrent instalat in PC, avem nevoie de fisierul .torrent prin care putem face copierea. De exemplu pentru aceasta putem cauta pe google exact asa: "denumirea filmului" torrent. Dupa ce am gasit filmul dorit pe un anumit site de torrent, trebuie sa copiem pe PC fisierul .torrent pentru filmul care dorim sa-l downloadam. Sau daca aveti cont de filelist , se poate copia fisierul .torrent direct de acolo. Aici mai trebuie sa tinem cont de:
    - "seeders"= persoane de la care copiezi filmul (cu cat mai multi, cu atat vei copia mai repede, daca nu este nici un seeder, copierea nu poate avea loc) si
    - "leechers"= persoane care copiaza filmul (cu cat mai multi, cu atat vei copia mai greu).
    Pentru copierea fisierului .torrent vom folosi intotdeauna butonul "Download torrent" ca in imaginea atasata si nu "Download".
    2.jpg
    2.jpg

    3. Dupa ce avem copiat pe PC fisierul .torrent , vom face dublu click pe el si acesta se va deschide automat in programul uTorrent. Aici vom alege destinatia unde dorim sa se salveze filmul pe PC de la "Save In" dupa care vom face click pe "OK" si vom astepta sa se termine de copiat filmul.
    3.jpg
    3.jpg

    Cam asa copiem continut folosind torrent-ul. P.S. prin acest tutorial NU incurajam, NU sprijinim pirateria si NU suntem raspunzatori de continutul pe care il downloadati. De retinut si faptul ca de pe aceste site-uri unde gasiti fisiere .torrent, puteti foarte usor sa va instalati si virusi in PC, ar fi recomandat sa aveti program firewall/antivirus si sa fiti atenti ce copiati. Succes.
    Sponsored Links:
    Actualizat în 30 Apr 2019, 18:32
    itAddict
     
    Mesaje: 64
    Membru din: 28 Oct, 2013
    Localitate: Cluj
    Total puncte: 62



    Distribuie pe:


    1 mesaj • Pagina 1 din 1
    Citeste si:

    Înapoi la Internet

    x #{title}

    #{text}