Ai nevoie de:
2 cepe mari
1 cartof mare
3 linguri de crupe de gris
1 catel de usturoi
1-2 linguri de ulei de floarea soarelui
300 gr suc de tomate
sare, piper
1 cartof mare
3 linguri de crupe de gris
1 catel de usturoi
1-2 linguri de ulei de floarea soarelui
300 gr suc de tomate
sare, piper
Sponsored Links:
1. Curatam ceapa, cartoful si usturoiul
2. Se da totul prin blender
in blender.jpg |
3. Adaugam sare, piper dupa gust si grisul
crupa de gris.jpg |
4. Lasam 10 minute ca sa se inmoaie grisul si sa creasca amestecul
5. Cu mainile umede facem parjoale si le prajim in ulei incins in tigaie, pe ambele parti, timp de 5-7 minute, la foc mediu
in tigaie 2.jpg |
6. Dupa ce sunt gata, le asezam intr-un ceaun, turnam 300 gr de suc de tomate si inabusim timp de 30 minute, la foc mic, fara sa le intoarcem!
in ceaun cu suc de tomate.jpg |
Parjoalele vor deveni puhabe, rumene si isi vor pastra forma. Un gust nou si neobisnuit
Pofta Buna!