Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
 • Prima pagină Categorii IT Telefoane mobile Android
 • Cum sa iti localizezi telefonul sau tableta din contul de google, in caz de pierdere/furt
  Vizualizari 14935

  Scrisde itAddict » 21 Ian 2014, 15:05

  In acest tutorial vom invata cat de simplu este sa iti gasesti telefonul/tableta daca ti-au fost furate sau pierdute, printr-o simpla accesare a contului personal de google, acelasi care este configurat pe telefonul/tableta ta.
  Sponsored Links:

  Intai trebuie sa ne asiguram ca avem activata pe telefon localizarea (prin GPS sau wireless/reteaua de telefonie mobila). Optiunea se poate activa din: Setari/Settings => Localizare/Location.
  Dupa acest pas, trebuie sa accesam din telefon aplicatia "Google Settings" iar aici sa alegem optiunea "Android Device Manager". De aici va trebui sa bifam: "Remotely locate this device". Daca vom bifa si optiunea "Allow remote lock and factory reset" vom putea tot din contul de google sa blocam telefonul de la distanta sau sa facem o revenire la setarile din fabrica (nu este indicat deoarece pe urma nu vom mai putea urmari telefonul).

  IMPORTANT: Daca nu avem activata optiunea de localizare, nu vom putea sa ne localizam telefonul/tableta, de asemenea trebuie ca acesta sa aiba activ internetul (recomandat sa aveti activat incontinuu internetul de la reteaua de telefonie mobila).
  1 Android device manager.jpg
  1 Android device manager.jpg

  Dupa ce s-au facut setarile principale, tot ce trebuie sa facem este sa intram pe adresa: https://www.google.com/android/devicemanager si sa ne autentificam cu acelasi cont care este configurat pe telefon/tableta. Dupa aceasta vom avea posibilitatea: sa localizam telefonul, sa il facem sa sune la volum maxim timp de 5 minute, sa il blocam si sa-i resetam parola de acces sau sa il resetam la setarile din fabrica (nu este recomandat).
  2 Google android device manager.jpg
  2 Google android device manager.jpg

  Ar fi recomandat sa aveti parolat telefonul sau blocat cu sablon in cazul in care pun alte persoane mana pe el sa nu poata dezactiva optiunea de localizare.
  Sponsored Links:
  Actualizat în 30 Apr 2019, 12:24
  itAddict
   
  Mesaje: 64
  Membru din: 28 Oct, 2013
  Localitate: Cluj
  Total puncte: 62  Distribuie pe:


  1 mesaj • Pagina 1 din 1
  Citeste si:

  Înapoi la Android

  cron
  x #{title}

  #{text}