Sponsored Links:
Ai nevoie de:
aripi de pui sau piept de pui dezosat si taiat felii
faina
oua
fulgi de porumb maruntiti
sare
piper
pasta de ardei iute
Pentru prajit: ulei
faina
oua
fulgi de porumb maruntiti
sare
piper
pasta de ardei iute
Pentru prajit: ulei
1 Ingrediente crispy.jpg |
Mod de preparare
Dupa ce s-a spalat carnea, se pune pe tocator si se transeaza.
Aripile se separa, iar pieptul se taie felii medii. Se condimenteaza cu sare, piper si se adauga pasta iute.
Se lasa la marinat aproximativ 30 minute.
Apoi se dau prin faina,
2.jpg |
prin ouale batute
3.jpg |
si la final prin fulgii de porumb.
4.jpg |
Se aseaza in tigaia cu ulei incins, apoi dupa ce crusta ce prajeste, se intoarce pe cealalta parte.
5.jpg |
La final, dupa ce se scoate din tigaie, se pun deoparte intr-o farfurie adanca, dar nu se acopera cu un capac pentru a nu se inmuia.
Se serveste cald, cu cartofi pai si ketchup dupa gust.
6.jpg |
E mai bun decat orice crispy facut in oras!
Pofta buna!