Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
 • Prima pagină Categorii Masini Altele
 • Ce trebuie sa verifici la o masina in momentul achizitiei
  Vizualizari 1359

  Scrisde alexung1976 » 09 Mar 2019, 16:56

  In primul rand cel mai important este sa verifici vin-ul masini. Pentru cei care nu stiu ce este acela VIN sau seria de sasiu, aceasta este o combinatie de caractere unica atribuita unui autovehicul.
  Sponsored Links:

  La o simpla cautare pe google gasesti sute de site-uri care iti verifica masina dupa aceasta serie de sasiu. Poti afla foarte usor kilometrajul masinii sau daca a avut daune. Contra cost poti verifica daca masina are istoric service, daca a fost furata, prin ce tari a fost inmatriculata, cati propietari a avut si multe alte date esentiale in achizitia unei masini.
  verificare 2.png
  verificare 2.png

  Verifica daca masina pe care doresti sa o achizitionezi are carte service, daca da, este completata corect fara goluri mari de timp, daca este reala, nu de alta dar in ziua de astazi cartile service se falsifica foarte usor.

  Verifica daca masina are kilometri reali sau nu, uita-te la scaune, schimbator, pedale si volan sa vezi uzura lor, daca masina are kilometri putini dar uzura mare atunci e clar ca au fost dati inapoi kilometrii. Cel mai bine si cel mai recomandat este sa mergi cu masina la reprezentata inainte de a o cumpara pentru o verificare completa, abia poti vedea de cand figureaza masina in baza lor de date, cand a avut ultimul service si tot ce sa schimbat la masina
  Asigura-te ca primest de la vanzator certificatul fiscal care aatesta faptul ca nu are datorii la primaria de care apartine.

  Fii atent la exteriorul masinii, sa nu existe diferente de culoare intre elementele de caroserie, sau ca distanta dintre elementele de caroserie sa fie aceasi peste tot si sa nu fie una exageerat de mare, acestea sunt semnele clare daca o masina a fost avariata sau nu.
  verificare 1.jpg
  verificare 1.jpg

  Verifica pragurile, aripile, pe sub masina si pe sub mocheta, sa nu prezinte urme de rugina. Testeaza caroseria sa vezi daca a suferit reparatii majore, testul cu magnetul nu da niciodata gresi, el este cel mai precis. Cu cat magnetul adera mai bine la suprafata cu atat chitul este mai subtire sau inexistent deci masina nu a suferit avarii majore. Au fost si cazuri in care magnetul pur si simplu nu a vrut sa se prinda de caroserie, stratul de chit fiind extrem de gros.
  Sponsored Links:
  Actualizat în 30 Apr 2019, 18:40
  alexung1976
   
  Mesaje: 16
  Membru din: 08 Mar, 2019
  Total puncte: 32  Distribuie pe:


  1 mesaj • Pagina 1 din 1
  Citeste si:

  Înapoi la Altele

  x #{title}

  #{text}