Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
 • Prima pagină Categorii IT Telefoane mobile Android
 • Cum opresti actualizarile automate de la google play pe telefon sau tableta
  Vizualizari 993

  Scrisde aalexung1976 » 19 Apr 2019, 01:03

  In ultima perioada aplicatii de telefon sunt asaltate de actualizari, din ce in ce mai dese. Putine aplicatii care nu beneficiaza de update-uri saptamanale. Daca ai un telefon rapid, si o conexiune buna la telefon, nu vei avea probleme.
  Sponsored Links:

  Partea supărătoare a ecuației este derivată din faptul că nu toate update-urile sunt bune pentru terminalul tău. S-ar putea să folosești o aplicație perfectă pentru nevoile tale, iar o actualizare să-i taie una dintre funcțiile care te încântă cel mai mult. Am pățit ca, printr-un update, o aplicație să ajungă să ofere funcții contra cost care, în prealabil, au fost gratuite.
  android1.jpg
  android1.jpg

  De cele mai multe ori, update-urile nu sunt menite să-ți facă rău, dar ar fi bine să ai măcar un pic de control asupra momentului în care se instalează. Implicit, atât pe iPhone, cât și pe Android, update-urile la aplicațiile tale se instalează fără niciun fel de intervenție din partea ta. Nimic nu este mai supărător decât să vrei să intri repede pe YouTube, Shazam sau IMDB să cauți ceva, doar pentru a vedea că programul cu pricina este în proces de actualizare.
  Trecând peste aceste detalii, pe Android există un mecanism simplu prin care poți preveni instalarea automată a update-urilor.
  android2.jpg
  android2.jpg

  Intră în Google Play Store și fă un tap în colțul din stânga sus pe cele trei liniuțe. Intră la Setări, fă un tap pe Actualizează automat aplicațiile și optează pentru ultima opțiune din partea de jos a noii ferestre.
  Sponsored Links:
  Actualizat în 30 Apr 2019, 12:38
  aalexung1976
   
  Mesaje: 13
  Membru din: 16 Apr, 2019
  Total puncte: 5  Distribuie pe:


  1 mesaj • Pagina 1 din 1
  Citeste si:

  Înapoi la Android

  cron
  x #{title}

  #{text}