Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
 • Prima pagină Categorii Moda
 • Cum sa iti impachetezi colierele pentru calatorie
  Vizualizari 775

  Scrisde Paula B » 16 Mai 2019, 22:07

  Cand vine vorba de impachetatul colierelor, doar vizualizarea modului in care acestea se incalcesc in valiza iti va provoca un atac de panica si iti vei dori sa nu mai le impachetezi deloc.
  Sponsored Links:

  Noi am gasit un mod ingenios de a le impacheta pentru a te asigura ca acestea raman frumos aranjate pe parcursul calatoriei si pana la destinatie.
  impachetare coliere pentru calatorie.jpg
  impachetare coliere pentru calatorie.jpg

  1. Desfa o bucata mare de folie transparenta
  Pentru a te asigura ca folia nu se ruleaza la loc, desfa-o pe o suprafata solida cum ar fi masa din bucatarie sau biroul. Desfa-o incet si asaz-o pe suprafata imediat, pentru a te asigura ca nu se lipeste.

  2. Lasa spatiu colirelor de-a lungul foliei transparente
  Aduna colierele pe care vrei sa le duci cu tine si asaza-le frumos pe hartia transpareta. Asigura-te ca acestea sunt asezate frumos, fara a fi incalcite. In plus, asigura o distanta de 1-2 cm intre fiecare colier. Pentru o mai buna pastrare, asaza pe o folie nu mai mult decat 3 coliere.

  3. Taie o a doua bucata de hartie transparenta
  Pentru a completa aceasta misiune, vei avea nevoie de o a doua bucata de hartie transparenta. Asigura-te ca aceasta este de aceeasi dimensiune cu prima, pentru a realiza o inchidere etans.
  Impachetare coliere 2.jpg
  Impachetare coliere 2.jpg

  4. Plaseaza cea de-a doua hartie peste prima hartie transparenta
  Acum este momentul sa acoperi colierele cu cea de-a doua hartie transparenta – vei realiza un efect de sandvis. Pentru a te asigura ca colirele sunt bine organizate, le poti indrepta cu mana.

  5. Apasa pentru a inchide etans cele doua folii transparente
  Acum ca, colirele tale sunt acoperite in totalitate cu folie transparenta, tot ce trebuie sa faci este sa apesi spatiile libere pentru a te asigura ca acestea se inchid etans.
  Impachetare coliere 3.jpg
  Impachetare coliere 3.jpg

  6. Ruleaza colierele impachetate
  Pentru a-ti incapea cat mai bine in bagaj, ruleaza colirele impachetate in folia transparenta asemeni unui prosop. Acum esti gata de plecare si asigurata ca, colierele tale nu se vor incalci pe parcursul drumului.
  Sponsored Links:
  Actualizat în 17 Mai 2019, 22:36
  Paula B
   
  Mesaje: 10
  Membru din: 13 Mai, 2019
  Total puncte: 4


  Tagscoliere , calatorie , colier , impachetare , folie transparenta

  Distribuie pe:


  1 mesaj • Pagina 1 din 1
  Citeste si:

  Înapoi la Moda

  x #{title}

  #{text}