Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
 • Prima pagină Categorii Casa si gradina
 • Cum sa prinzi un tablou de perete
  Vizualizari 1363

  Scrisde Paula B » 30 Mai 2019, 18:42

  Atunci cand te muti intr-o casa noua ai de facut tot felul de modificari pentru a o transforma in caminul la care ai visat mereu.
  Sponsored Links:

  Ai foarte mult de lucru – incepand cu mobila si terminand cu finisajele. Cateva trucuri utile, precum modul in care sa agheti un tablou, iti vor face viata mai usoara.
  1.jpg
  Agata corect un tablou acasa
  1.jpg

  1. Plaseaza tabloul preferat pe perete
  Merita sa petreci catva timp gandindu-te la locul potrivit de asezare a tabloului tau, luand in considerare modul in care este situata mobila, lumina din camera si altele. Daca ai un prieten sau un membru al familiei aproape, roaga-l sa tina tabloul pe perete in locul in care ai vrea sa il agheti si indeparteaza-te pentru a avea o privire de ansamblu.

  2. Marcheaza locul cu creionul
  Urmatorul pas este sa marchezi locul unde va fi pozitionat mijlocul marginii de sus a tabloului cu ajutorul unui creion. Daca iti este greu sa iti dai seama de aceast lucru cu ochiul liber, foloseste un metru sau chiar o rigla. Nu trebuie sa tragi o linie de-a lungul intregii laturi a tabloului, marcheaza doar mijlocul cu un X sau un punct.
  2.jpg
  Agata corect un tablou
  2.jpg

  3. Masoara locul tabloului
  Plaseaza tabloul pe o suprafata plata pentru a fi usor de masurat. Apoi masoara distanta de la partea de sus a tabloului si pana la locul in care ar trebui introdus cuiul. Fa aceeasi masuratoare si pe perete si bate cuiul.
  3.jpg
  Cum sa agheti corect un tablou
  3.jpg

  4. Plaseaza tabloul
  Odata ce ai terminat cu toate masuratorile si ai batut cuiul in perete, iti poti atasa tabloul mult dorit. Astfel, decorul tau va fi complet si te vei putea bucura de ambianta mult dorita la tine acasa.
  Sponsored Links:
  Actualizat în 01 Iun 2019, 13:15
  Paula B
   
  Mesaje: 10
  Membru din: 13 Mai, 2019
  Total puncte: 4  Distribuie pe:


  1 mesaj • Pagina 1 din 1
  Citeste si:

  Înapoi la Casa si gradina

  x #{title}

  #{text}