Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
 • Prima pagină Categorii Ingrijire personala si Frumusete
 • Cum sa faci manichiura cu oja semipermanenta acasa, in vremea carantinei
  Vizualizari 698

  Scrisde Sandro_to_be » 06 Mai 2020, 18:47

  In vreme ce in mod obisnuit ai fi putut merge la orice salon pentru o manichiura cu oja semipermanenta, acum, ca suntem toti in carantina, mai ales noi femeile, trebuie sa gasim solutii de ingrijire, acasa.
  Sponsored Links:

  Ce femeie nu este preocupata sa aiba o manichiura impecabila si care sa reziste vreme indelungata, fara a face prea mari eforturi?
  Acest lucru se poate realiza in cativa pasi simpli, acasa.
  Ce ne trebuie:
  -buffer si alcool sanitar sau solutie speciala pentru degresarea unghiilor
  -baza si top ( sau 2 in 1)
  -oja semipermanenta
  -cleaner

  Pasul 1:
  Degresarea unghiilor:

  Exista cativa factori esentiali care fac diferenta intre o manichiura de durata cu oja semipermaneta sau……nu. Cand vine vorba despre degresarea unghiilor, avem nevoie doar de un buffer pentru unghii si alcool sanitar sau solutie speciala de degresat unghiile. Legat de buffere pentru unghii, recomadarea nostra este sa aveti la dispozitie unul cu putere de abraziune mica, deoarece este mai mult decat suficient pentru indepartarea luciului natural al unghiei si nici nu riscati exfolierea exagerata, ce poate duce la sensibilizarea lor si in ultima faza, la subtiere excesiva si rupere. Dupa acest pas, inainte de aplicarea bazei, este nevoie sa degrasam complet unghia folosind ori alcool sanitar ori o solutie speciala pentru degresare, ce o puteti gasii in orice magazin specializat, ambele fiind la fel de efeciente.

  Pasul 2
  Aplicarea bazei:

  Dupa ce am terminat degresarea, putem aplica cu grja baza incolora intr-un singura strat, subtire, avand grija sa curatam excesul ce poate patrunde in cuticule si uscarea la lampa speciala timp de 120 de secunde sau 30 de secunde, depinzand de tipul de lampa pe care il folosim, cu UV sau Led.
  Pasul 2.JPEG
  Pasul 2.JPEG

  Pasul 3
  Aplicarea ojei:

  Se aplica oja semiparmanenta in 2 straturi, sau mai multe, in fuctie de rezultatul dorit si de opacitatea ojei folosite, iar la fiecare strat aplicat, uscam la lampa. Este foarte important pentru rezistenta ca varful unghiei sa fie sigilat de fiecare data cu oja si baza/ top.
  Pasul 3.JPEG
  Pasul 3.JPEG

  Pasul 4
  Aplicarea top-ului:

  Ultimul pas consta in aplicarea top-ului si uscarea lui in lampa. Exista foarte multe companii care produc 2 in 1 in ceea ce priveste baza si topul, prin urmare, daca aveti la indemana un astfel de produs nu este necesar sa folositi un top separat., ci pur si simplu acelasi produs pe care l-ati aplicat si ca baza, De asemenea exista foarte multe optiuni pe piata in acest moment, stralucitor, mat, cu glitter, prin urmare decizia va apartine cu privinta la alegerea top-ul. Dupa uscarea lui in lampa, exista un pas optional, de degreasare a unghiilor cu un cleaner sau alcool sanitar. Spun optional deoarece exista top-uri care nu mai necesita acesta pas, ele find degasate automat dupa finalizarea uscarii in lampa.
  Pasul 4.JPEG
  Pasul 4.JPEG

  In urmatorul tutorial vom parcurge impreuna pasii pentru inlaturarea ojei.
  Astept parerea vostra in comment-uri :D
  Sponsored Links:
  Actualizat în 07 Mai 2020, 17:56
  Sandro_to_be
   
  Mesaje: 1
  Membru din: 06 Mai, 2020
  Total puncte: 1  Distribuie pe:


  1 mesaj • Pagina 1 din 1
  Citeste si:

  Înapoi la Ingrijire personala si Frumusete

  x #{title}

  #{text}