Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
 • Prima pagină Categorii IT Foto si Video
 • Cum se face rapid un colaj foto
  Vizualizari 38997

  Scrisde AndyMoz » 18 Aug 2014, 01:38

  Daca avem mai multe poze si dorim sa le unim in una singura, acest lucru se poate face simplu si rapid prin urmatorii pasi:
  Sponsored Links:

  :!: INFO: Pentru aceasta procedura nu trebuie sa instalam nici un program pe PC, totul sa face printr-o pagina de web si nu necesita cunostinte de nici un fel pentru editare foto.
  1. Facem un click aici.
  2. Dupa ce s-a incarcat pagina, facem click pe butonul "Upload"
  1.jpg
  1.jpg

  3. Alegem imaginile care dorim sa fie in colaj (putem selecta mai multe imagini in acelasi timp) si facem click pe "Open" dupa care click pe "Start".
  2.jpg
  2.jpg

  4. Imaginile vor aparea automat intr-un colaj dar acesta il putem modifica dupa bunul plac de la setarile din partea stanga unde ne apare "Template" sau daca dorim ceva mai artistic, avem optiunea "DIY" sau "Pic Strip". Dupa ce am aranjat pozele in colaj dupa cum am vrut, ca sa salvam imaginea intreaga, facem click pe butonul "Save" din partea dreapta sus, la "file name" putem da o denumire imaginii finale, la "Quality" alegem cea mai buna calitate (tragem butonul la maxim in partea dreapta) si facem click pe "Save".
  Alegem directorul unde dorim sa salvam imaginea si facem din nou click pe "Save"
  3.jpg
  3.jpg

  Putem folosi imaginea finala (colajul) pentru facebook, alte retele de socializare sau chiar pentru tutoriale pe site ;).
  Sponsored Links:
  Actualizat în 30 Apr 2019, 18:25
  AndyMoz
   
  Mesaje: 12
  Membru din: 18 Aug, 2014
  Total puncte: 18  Distribuie pe:


  1 mesaj • Pagina 1 din 1
  Citeste si:

  Înapoi la Foto si Video

  cron
  x #{title}

  #{text}