Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
 • Prima pagină Categorii IT Internet
 • Configurare conexiune la internet pppoe Windows XP RCS&RDS
  Vizualizari 31719

  Scrisde Razr » 07 Oct 2013, 20:15

  Mai jos vom explica in cativa pasi simpli cum se creaza o conexiune la internet Pppoe in windows 7 pentru reteaua RCS & RDS sau altele. Pentru crearea conexiunii se urmeaza pasii de mai jos:
  Sponsored Links:

  1. Mai intai trebuie sa faceti click pe Start in stanga jos la bara si din partea dreapta dati pe Control Panel/Panou de control sau "Settings/Setari" inainte si pe urma Control panel/Panou de control. Din fereastra care va aparea, click pe "Network and internet/Retea si internet" si pe urma "Network Connections/Conexiuni in retea".
  2. In partea stanga sus, click pe "Create a new connection/Creaza o noua conexiune."
  internet8.jpg
  internet8.jpg

  3. Se face click pe "Next/Urmatorul" , pe urma se bifeaza " Connect to the internet/Conectare la internet" si "Next/Urmatorul"
  4. Se bifeaza "Set up my connection manually/Seteaza conexiune manual" si "Next/Urmatorul".
  internet3.jpg
  internet3.jpg

  5. Se bifeaza "Connect using a broadband that requires a user and password/Conectare la internet folosind o conexiune de banda larga cu user si pass." Si se face click pe "Next/Urmatorul"
  internet4.jpg
  internet4.jpg

  6. In urmatoarea fereastra la "ISP Name / Nume furnizor" se poate scrie RDS, este denumirea conexiunii si se face click pe "Next/Urmatorul"
  7. Acum se va introduce userul si parola primita de la furnizorul de internet si click pe "Next/Urmatorul"
  internet6.jpg
  internet6.jpg

  8. Se bifeaza "Add a shortcut of this connetion to my desktop/Adaugare comanda rapida..." si click pe "Finish/Finalizare,Terminare".
  internet7.jpg
  internet7.jpg

  9. Acum va trebui ca deja sa aveti creata automat si iconita de pppoe pe desktop dupa care se deschide automat fereastra de conectare. Daca nu se dechide, se poate face manual dublu click pe iconita de pe desktop. Se verifica userul si parola sa fie trecute corect ,se bifeaza "Remember this username and password/Memoreaza numele de utilizator si parola" si se face click pe "Connect/Conectare".

  In partea dreapta jos, langa ceas, va trebui sa va apara ca s-a efectuat conectarea. Daca veti reseta pc-ul nu uitati ,ca sa puteti folosi internetul, este necesar sa va conectati inainte cu dublu click pe iconita RDS/pppoe de pe desktop.
  Sponsored Links:
  Actualizat în 30 Apr 2019, 18:21
  Avatar utilizator
  Razr
   
  Mesaje: 63
  Membru din: 26 Sep, 2013
  Total puncte: 57  Distribuie pe:


  1 mesaj • Pagina 1 din 1
  Citeste si:

  Înapoi la Internet

  x #{title}

  #{text}