Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
 • Prima pagină Categorii Casa si gradina
 • Cum sa alegem cea mai potrivita canapea
  Vizualizari 2608

  Scrisde mikimaria » 17 Noi 2014, 22:29

  In afara de bucătărie, petrecem cel mai mult timp în living, pe sau pe lângă o canapea. Este deci important sa alegem canapeaua potrivita cu răbdare, pentru ca de multe ori vorbim de o investiție considerabila. Trebuie sa ținem cont de mulți factori, dintre care cel mai important este spațiul.
  canapea2.png
  canapea
  canapea2.png

  Stabilim cit de des va fi folosita canapeaua
  Daca este canapeaua camerei de zi și membrii familiei își fac din când în când siesta în aceasta camera, trebuie sa va gândiți la cel mai înalt membru al familiei Dvs. și sa țineți seama de înălțimea lui la alegerea canapelei.
  Daca veți situa canapeaua într-o zona folosita ocazional, atunci va puteți orienta spre o canapea de doua locuri, pe care o puteți acompania de doua scaune sau fotolii în același stil. Daca spațiul este mai mic, în locul scaunelor sau fotoliilor se poate așeza un otoman. Familia se poate așeza împrejurul canapelei, în loc sa stea aliniata pe o canapea lunga. Trebuie studiata cu atenție poziția pe care vrem sa așezam canapeaua; trebuie sa ne asiguram ca va avea loc fizic, ca ușile se pot închide după ce o așezam, mai ales dacă locuim într-o casa.
  sofa.png
  sofa gri
  sofa.png

  Sa ne asiguram ca noua canapea păstrează stilul casei
  Cunoscând bine stilul celorlalte mobile din casa, căutarea se va rezuma la găsirea unei canapele care sa se armonizeze cu celelalte obiecte de mobila, perdele, draperii, covoare… Trebuie sa nu uitam și criteriile descrise mai sus (canapeaua poate fi instalata într-o zona cu „trafic” mare, dacă în familie sunt copii mici sau animale de companie). In cele mai multe cazuri sunt recomandate canapelele cu huse, ușor de spălat si chiar de înlocuit.
  Nu uitați confortul, condiție esențiala
  Canapelele sunt în general făcute din polyfibra care îmbracă un corp făcut din spuma, dar mulți fabricanți asociază și perne asortate ca mărime și culoare. Evident, nu trebuie uitat în nici un moment confortul, mai ales într-o camera unde familia se cuibărește sa vadă programele TV, unde își petrece majoritatea timpului liber.
  Sponsored Links:
  mikimaria
   
  Mesaje: 20
  Membru din: 11 Noi, 2014
  Total puncte: 13  Distribuie pe:


  1 mesaj • Pagina 1 din 1
  Citeste si:

  Înapoi la Casa si gradina

  x #{title}

  #{text}