Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
  • Prima pagină Categorii Culinare
  • Cum se mananca rapid si eficient o rodie
    Vizualizari 25662

    Scrisde Vali Gherescu » 12 Dec 2014, 21:43

    Rodia este un fruct care contine foarte multi antioxidanti si ajuta la o mai buna circulatie a sangelui. Este un fruct bogat in vitaminele A,C,E si acid folic. Este foarte buna si impotriva cancerului la prostata si a hemoroizilor.
    Sponsored Links:

    Pe langa toate aceste beneficii, sucul de rosii este indicat si pentru femeile gravide deoarece asigura o mai buna o mai buna oxigenare si circulatie a sangelui pentru fat.
    seminte de rodie.jpg
    seminte de rodie.jpg

    Problema apare cand dorim sa mancam o rodie. Intai trebuie sa o taiem si sa scoatem semintele care sunt bunatatea acestui fruct. Daca nu stim cum sa o mancam, ne putem stropi si sa facem si risipa de suc.

    Ca sa va vin in ajutor, v-am postat un scurt si practic ghid despre cum sa scoatem in nici 2 minute semintele dintr-o rodie.

    1. Taiati la mijloc, intre cele doua capete coaja rodiei (nu prea adanc sa nu se scurga sucul din seminte) si crapati fructul in doua (la fel ca in video).
    2. Apasati usor fiecare bucata cu degetele sa desprindem putin semintele de coaja.
    3. Luati o bucata din cele doua in mana stanga cu semintele in jos si cu mana dreapta, cu o lingura (de lemn sau de metal) loviti coaja rodiei pana cad semintele, dupa care procedam la fel si cu a doua bucata si am terminat !. E bine sa folosim un bol si nu o farfurie ca sa evitam imprastierea semintelor si a sucului peste tot.
    Video:


    Sanatate curata ;).
    Sponsored Links:
    Actualizat în 30 Apr 2019, 18:05
    Vali Gherescu
     
    Mesaje: 23
    Membru din: 28 Sep, 2014
    Total puncte: 50



    Distribuie pe:


    1 mesaj • Pagina 1 din 1
    Citeste si:

    Înapoi la Culinare

    x #{title}

    #{text}