Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
 • Prima pagină Categorii IT TV
 • Cum sa folosesti functiile media la decodorul HD Kaon de la RCS & RDS
  Vizualizari 4662

  Scrisde Vali Gherescu » 14 Ian 2015, 00:40

  Cu ajutorul acestui decodor poti inregistra orice se difuzeaza la televizor, pe un stick de memorie sau un HDD extern si pe urma poti reda pe tv ce ai inregistrat.
  Sponsored Links:

  Setarea spatiului de stocare
  Pentru utilizarea functiei de inregistrare, este necesar sa conectati la decodor in portul USB un stick de memorie sau un Hard Disk extern.

  Pe urma, este necesar sa formatam HDD-ul sau stick-ul prin apasarea butonului MENU de la telecomanda decodorului, pe urma selectam "Setari/Setari sistem" si apasam butonul OK. Acum de la optiunea "Setari Media" selectam "Activati stocarea pentru:" si aici alegem denumirea HHD/stick-ului. Pe urma selectam "Formatare HDD" si apasam OK.
  1,2.jpg
  1,2.jpg

  Pe ecran va aparea mesajul de mai jos, aici apasam din nou pe OK (IMPORTANT!!! aceasta setare va sterge tot continutul HDD-ului sau al stick-ului).
  3.jpg
  3.jpg

  Dupa aceasta apasati butonul MENU ca sa revenim la imagine. Acum putem folosi functia de inregistrare.

  Folosirea functiei de inregistrare
  Alegem programul pe care se difuzeaza filmul/serialul/emisiunea/telenovela/muzica/desenele pe care dorim sa le inregistram si apasam pe butonul RECORD (butonul rosu rotund) de pe telecomanda decodorului. Acum, pe ecran la tv ne va aparea in partea dreapta sus mesajul de inregistrare si durata ramasa din programul pe care il inregistram. Inregistrarea se sincronizeaza automat cu programul pe care il inregistram, astfel incat daca programul s-a sfarsit, inregistrarea se opreste automat. Daca dorim sa prelungim durata de inregistrare, apasam din nou butonul RECORD si setam manul ora la care sa se opreasca automat inregistrarea.
  5,6.jpg
  5,6.jpg

  Ca inregistrarea sa poata avea loc este necesar ca decodorul sa ramana pornit constant, chiar daca oprim televizorul.

  Vizualizarea continutului inregistrat
  Ca sa redam pe tv ce am inregistrat, apasam butonul MEDIA de la telecomanda decodorului si aici avem acces la inregistrai. Tot din acest meniu putem redenumi, sterge sau muta inregistrarile. Fisierele create vor fi de tipul EXT 3.
  7 inregistrare media Kaon.jpg
  7 inregistrare media Kaon.jpg
  Sponsored Links:
  Actualizat în 30 Apr 2019, 18:29
  Vali Gherescu
   
  Mesaje: 23
  Membru din: 28 Sep, 2014
  Total puncte: 50  Distribuie pe:


  1 mesaj • Pagina 1 din 1
  Citeste si:

  Înapoi la TV

  cron
  x #{title}

  #{text}