Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
 • Prima pagină Categorii Educatie
 • Cum sa te prezinti la un interviu
  Vizualizari 2450

  Scrisde joniculae » 15 Ian 2015, 13:30

  Intotdeauna avem emotii cand vine vorba de schimbarea locului de munca. Interviul este definitoriu pentru a fi ales dintre candidatii pentru ocuparea pozitiei respective, iar felul in care te prezinti poate fi vital. Iata cateva sfaturi care te vor pune intr-o lumina buna in fata angajatorului daca le respecti la interviu.
  Sponsored Links:

  1. Tinuta pe care o ai la un interviu trebuie sa fie sobra, serioasa, decenta, in culori neutre. In cazul in care doresti sa obtii o functie de conducere, costumul este obligatoriu. Daca te prezinti pentru un job executive, poti folosi costum, sau camasa cu fusta, respectiv pantaloni. Daca ocupi un post de lucrator, aspectul trebuie sa fie ingrijit si curat, obligatoriu, iar o camasa poate lasa o impresie mai buna.
  tinuta office dama.jpg
  tinuta office dama.jpg
  tinuta office barbat.jpg
  tinuta office barbat.jpg

  2. Strangerea de mana cu reprezentantul angajatorului trebuie sa fie ferma. Priveste-l in ochi pe cel cu care sustii interviul. Acest lucru va da dovada de siguranta si sinceritate.
  Interviu.jpg
  Interviu.jpg

  3. Sinceritatea. Pe parcursul interviului este important sa fii sincer. Vei fi, astfel relaxat, iar angajatorul va observa degajarea si siguranta de sine. Aceste aspecte vor face o prima impresie foarte buna. Nu intrerupe interlocutorul si nu evita sa pui intrebari de clarificare, atunci cand nu stii exact la ce se refera angajatorul. Ofera raspunsuri deschise, cu propozitii ample si explicite.
  Sponsored Links:
  Actualizat în 30 Apr 2019, 18:29
  joniculae
   
  Mesaje: 10
  Membru din: 13 Ian, 2015
  Total puncte: 5  Distribuie pe:


  1 mesaj • Pagina 1 din 1
  Citeste si:

  Înapoi la Educatie

  x #{title}

  #{text}