Sponsored Links:
Studiile arata ca o persoana poate trai fara hrana o perioada mult mai mare decat fara apa. Fie ca optam pentru apa de la robinet, apa imbuteliata carbogazificata sau naturala, putem transforma cu usurinta aceasta apa in apa vie, care sa aiba propietati care sa ajute organismul sa o asimileze mai usor si sa aduca si un aport de vitamine si minerale.
pahar cu apa.jpg |
1. Prima varianta simpla si la indemana pentru a trasforma apa in apa vie este adaugarea de suc de lamaie. Se taie o lamaie pe jumatate, se stoarce sucul intr-un pahar si se adauga intr-o sticla de 2 litri cu apa. Se pune la rece pentru o ora, dupa care este gata de consumat.
apa cu lamaie.jpg |
2. O alta varianta pentru a avea apa vie gata pentru consum este adaugarea de fructe sau legume, dupa preferinta. Se pot adauga felii de portocale sau mandarine, felii de castraveti, kiwi, mere sau orice alt fruct sau leguma iti ofera o placere mai mare la consum.
apa cu castraveti.jpg |
Aceste metode simple si la indemana oricui te vor ajuta sa adaugi un plus de savoare apei pe care o consumi zilnic, iar cei 2 litri de apa pe care este sanatos sa ii consumi zilnic nu vor mai parea atat de greu de asimilat. Mai mult decat atat, astfel adaugi un plus de vitamine si minerale apei si, totodata, un aport de substante nutritive organismului tau.