Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
 • Prima pagină Categorii Activitati si recreere
 • Cum sa planifici o aniversare
  Vizualizari 2310

  Scrisde mikimaria » 01 Feb 2015, 17:05

  Aniversările sunt importante pentru mulți dintre noi, indiferent de vârstă si condiție sociala. Unele aniversari mai importante se celebrează cu o petrecere, nu numai cu un buchet de flori si o sticla de șampanie.
  Indiferent de numărul invitaților si de suma pe care ne-o permitem pentru sărbătorire, trebuie sa parcurgem câțiva pași obligatorii.

  Pasul 1. Alegeți data si ora
  1.1. Alegeți data la care va avea loc petrecerea. Trebuie sa va consultați cu familia pentru alegerea datei care este convenabila pentru toți, sau măcar pentru cei mai mulți. Trebuie sa țineți seama de evenimentele care au loc in localitatea Dvs. sau daca nu sunt si alte aniversari la o data apropiata. Un meci al echipei favorite sau un concert important pot umbri succesul petrecerii Dvs. daca au loc la aceeași data.
  1.2. Alegeți cea mai buna ora pentru începerea petrecerii.
  Trebuie avuta in vedere vârsta participanților. Daca majoritatea au o anumita vârsta, încercați sa evitați o ora prea târzie.
  Party.png
  Party
  Party.png

  Pasul 2. Decideți locația
  2.1. Alegeți locul unde va avea loc petrecerea. Puteți sa o țineți acasă, daca aveți spațiul necesar si vecini înțelegători (mai bine ar fi sa-i invitați si pe ei). Puteți închiria o sala intr-un centru de conferințe sau restaurant. Daca anotimpul o permite, puteți tine petrecerea in aer liber. Gradina unui restaurant poate fi un loc minunat pentru o petrecere reușita.
  Party2.jpg
  Party
  Party2.jpg

  Pasul 3. Cumpărați si trimiteți invitațiile
  3.1. Stabiliți lista invitaților. Consultați-va cu familia si prietenii apropiați. Țineți cont de faptul ca lista invitaților poate fi limitata de condițiile de desfășurare si de fondurile de care dispuneți.
  3.2. Cumpărați invitațiile si concepeți versiunea potrivita online. Persoanele importante si/sau vârstnice apreciază o invitație tradiționala, trimisa prin posta, iar cei mai tineri un email.
  3.3. Verificați cu grija textul invitațiilor; nu trebuie uitat numele sărbătoriților, data si ora petrecerii , locul de desfășurare si eventual câteva indicații pentru a ajunge acolo.
  3.4. Trimite invitațiile cu 2 săptămâni înainte; astfel participanții vor putea sa-si planifice programul.
  Party3.jpg
  Party
  Party3.jpg

  Pasul 4. Lista de mâncăruri si băuturi
  4.1. Decide ce feluri de mâncare si ce băuturi se vor servi. Poate angajezi un serviciu de catering , sau angajezi pe cineva sa te ajute sa le pregătești singur. Poate cea mai buna soluție ar fi o mătușă sau o bunica; ele sunt neprețuite in asemenea ocazii.
  4.2. Comanda un tort:
  La aproape toate aniversările invitații așteaptă un tort; trebuie comandat cu câteva săptămâni înainte si furnizat in ziua petrecerii. Puteți comanda la o cofetărie, intr-un mall si chiar la persoane care fac prăjituri acasă.

  Pasul 5. Alegeți decorațiunile
  5.1. Cumpărați din vreme decorațiunile. Poate doriți doar o fata de masa colorata si flori, dar puteți planifica o petrecere cu tema. Puteți angaja pe cineva care sa se ocupe de decorațiuni.
  5.2. Ai grija sa rezervi timp pentru decorarea salii; poate este nevoie sa îmbraci scaunele cu un material deosebit, asortat cu fetele de masa.

  6. Aduceți un aparat de fotografiat sau de filmat
  6.1. Faceți cit mai multe fotografii si filmulețe. Daca nu aveți aparatura de calitate, puteți angaja un profesionist.
  Sponsored Links:
  Actualizat în 11 Mar 2016, 01:18
  mikimaria
   
  Mesaje: 20
  Membru din: 11 Noi, 2014
  Total puncte: 13  Distribuie pe:


  1 mesaj • Pagina 1 din 1
  Citeste si:

  Înapoi la Activitati si recreere

  x #{title}

  #{text}