Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
 • Prima pagină Categorii IT Internet
 • Cum se creeaza o pagina de facebook
  Vizualizari 22144

  Scrisde Vali Gherescu » 06 Mar 2015, 03:14

  Mai nou, tot mai multa lume incepe sa foloseasca facebook-ul pentru a tine legatura cu persoanele apropiate, pentru a cunoaste oameni noi, pentru a se exprima liber si nu in ultimul rand pentru a-si face publicitate. Ca sa iti faci publicitate pe facebook, pe langa faptul ca poti plati ca reclama ta sa ajunga la milioane de utilizatori, iti poti face o pagina de facebook prin care sa tii legatura cu publicul, clientii sau vizitatorii in functie de domeniul de activitate.
  Sponsored Links:

  Paginile de facebook pot fi utile pentru artisti, firme, comunitati, site-uri web, blog-uri, etc...
  Prin urmare, vom invata cum se face o pagina de facebook! :idea:

  1. Te autentifici in contul tau de facebook, faci un click pe semnul care este marcat in imaginea de mai jos si alegi "Creeaza o pagina".
  1 creare pagina facebook.jpg
  1 creare pagina facebook.jpg

  2. Alegi categoria din care va face parte pagina ta de facebook (afacere locala, companie, institutie, marca sau produs, artist, formatie, persoana publica, divertisment, comunitate, etc... si pe urma alegi subcategoria).
  2 categorie pagina facebook.jpg
  2 categorie pagina facebook.jpg

  3. Pasul 1- Introduci o scurta descriere despre pagina ta si alegi numele paginii care va fi de forma ( facebook.com/nume ). Pe urma apesi butonul "Salveaza informatiile"
  Pasul 2 - Alegi fotografia de profil a paginii si apesi "Salveaza fotografia"
  Pasul 3 - Alegi audienta preferata pentru pagina cum ar fi: locatia, varsta vizitatorilor vizati, sex: barbati/femei si interese. La final, facem click pe butonul "Salveaza" si am terminat.
  3 despre pagina de facebook.jpg
  3 despre pagina de facebook.jpg

  Acum, deasupra optiunii "Creeaza o pagina", vom vedea pagina pe care am creat-o iar daca facem click pe ea, o putem administra. Putem posta pe wall cu numele paginii, putem invita prietenii pe care ii avem in lista sa vada pagina, putem primi like-uri la aceasta iar in functie de ce categorie are pagina putem seta locatia, o putem vota si o putem personaliza dupa cum avem nevoie.
  Sponsored Links:
  Actualizat în 30 Apr 2019, 03:14
  Vali Gherescu
   
  Mesaje: 23
  Membru din: 28 Sep, 2014
  Total puncte: 50  Distribuie pe:


  1 mesaj • Pagina 1 din 1
  Citeste si:

  Înapoi la Internet

  x #{title}

  #{text}