Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
 • Prima pagină Categorii IT Internet
 • Cum se utilizeaza serviciul Digi WiFi de la RCS&RDS
  Vizualizari 6598

  Scrisde AndyMoz » 01 Apr 2015, 22:08

  Digi Wi-Fi este un serviciu care iti permite sa te conectezi gratuit la wireless in anumite zone sau locuri din tara, pe un laptop, tableta telefon mobil sau alt dispozitiv. Ca sa il poti utiliza, trebuie doar sa fii abonat la serviciul de internet prin cablu sau stick de la DIGI si iti poti crea gratuit maxim 2 conturi pentru conectare la Digi Wi-Fi.

  Ca sa poti utiliza acest serviciu
  Trebuie intai sa iti creezi un cont sau daca ai deja creat contul, sa te autentifici la acest link: https://digicare.rcs-rds.ro .
  1. Dupa ce te-ai autentificat in cont, in partea stanga vei avea optiunea "ADMINISTRARE SERVICII => Digi WiFi => Editare conturi Digi WiFi".
  INFO: Aici poti schimba parola unui cont existent, pentru aceasta se face click pe numele de utilizator deja creat.
  1 Accesare Digi Wi-Fi.jpg
  1 Accesare Digi Wi-Fi.jpg

  2. Pe urma trebuie sa faci click pe butonul "CREARE CONT", selectezi adresa, introduci un nume de utilizator care il vei folosi la autentificare, parola si confirmarea parolei. La final faci click pe "CREEAZA CONT" si gata!.
  2 Creare cont Digi WiFi.jpg
  2 Creare cont Digi WiFi.jpg

  Ca sa te conectezi la acest serviciu
  Poti consulta harta cu hotspot-uri (zone unde te poti conecta) la acest link: http://www.rcs-rds.ro/digi-wifi . Daca te afli intr-o zona cu acces la un hotspot (apare sub forma: DIGI_WIFI sau Digi Wi-Fi Direct Login).
  1. Trebuie sa activezi wireless-ul de pe dispozitivul tau si sa te conectezi la un hotspot.
  2. Deschizi browserul pentru navigare pe net (Propriu, Opera, Firefox, Chrome, Dolphin, etc...) iar in fereastra care va aparea, vei introduce numele de utilizator si parola pe care le-ai creat mai sus.
  Sponsored Links:
  Actualizat în 10 Apr 2016, 14:46
  AndyMoz
   
  Mesaje: 12
  Membru din: 18 Aug, 2014
  Total puncte: 18  Distribuie pe:


  1 mesaj • Pagina 1 din 1
  Citeste si:

  Înapoi la Internet

  x #{title}

  #{text}