Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
 • Prima pagină Categorii Culinare
 • Cum sa faci popcorn in cuptorul cu microunde fara sa se arda
  Vizualizari 17365

  Scrisde Chef » 20 Apr 2015, 22:17

  Nu doar ca se ard peste 20% din floricelele de popcorn din intregul pachet atunci cand le facem la microunde dar si raman destul de multe bobite nefacute.
  Sponsored Links:

  Prin aceasta metoda se vor face majoritatea floricelelor din pachet si se vor face perfect, fara sa se prajeasca unele prea tare si altele prea putin.

  1. Desfa ambalajul de la punga de popcorn si desfa punga de hartie cu fata in sus, ca in imagine (Important: daca punem punga cu partea cealalta in sus, floricelele nu se vor mai face cum trebuie).
  1 punga popcorn.jpg
  1 punga popcorn.jpg

  2. Pastreaza partea respectiva in sus si acum desfa punga de popcorn la fel ca in imagine, sa avem grija sa nu rupem colturile de la partea din spate. ( Secretul floricelelor facute perfect consta in cum pregatim punga de popcorn ).
  2 punga popcorn desfacuta.jpg
  2 punga popcorn desfacuta.jpg

  3. Asezam punga in cuptorul cu microunde si il setam la 3 minute si 30 de secunde. ( Timpul depinde si de cuptorul cu microunde, unele cuptoare actioneaza mai rapid, altele mai lent. Este recomandat sa testezi si sa vezi care este timpul corespunzator pentru cuptorul tau ).
  3 floricele de popcorn.jpg
  3 floricele de popcorn.jpg

  Dupa ce se aude bip-ul de final, putem sa ne bucuram de floricelele de popcorn mai gustoase ca niciodata.

  Pentru faptul ca am asezat punga de popcorn ca in imaginea de la punctul 2. , floricelele de la baza pungii,mijloc, nu se vor mai face mai repede decat cele de la margine datorita undelor care sunt concentrate la mijlocul cuptorului, la baza. Acum, pentru faptul ca avem aranjata in acest fel punga, floricelele se for face aproximativ in acelasi timp si din acest motiv vor fi "coapte" uniform.
  Pofta buna!
  Sponsored Links:
  Actualizat în 30 Apr 2019, 18:06
  Chef
   
  Mesaje: 15
  Membru din: 22 Feb, 2014
  Total puncte: 20  Distribuie pe:


  1 mesaj • Pagina 1 din 1
  Citeste si:

  Înapoi la Culinare

  cron
  x #{title}

  #{text}