Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
 • Prima pagină Categorii IT Telefoane mobile Android
 • Cum sa alegi care sa fie ecranul principal cand apesi pe butonul HOME la Android
  Vizualizari 2555

  Scrisde itAddict » 27 Apr 2015, 17:55

  La un telefon sau o tableta cu Android putem avea mai multe ecrane in care sa avem aplicatiile care le folosim mai des sau diverse widget-uri cum ar fi: ceasul, calendarul, notitele, etc. In schimb, putem avea un singur ecran principal la care sa fim dusi automat atunci cand apasam butonul HOME de la telefon.

  In general ecranul din mijloc este cel setat principal dar daca avem de exemplu 3 ecrane si dorim sa il setam pe cel din stanga ca ecran principal, trebuie sa tinem apasat cu degetul pe punctele din partea de jos a ecranului
  1.jpg
  1.jpg

  Pe urma ne vor aparea toate ecranele care le avem (daca vom tine apasat cu degetul pe unul din ecrane, il vom putea si rearanja). Din aceasta fereastra va trebui sa gasim ecranul care dorim sa fie principal si in partea de sus va avea un semn cu o CASA pe care va trebui sa apasam. Dupa aceasta apasam butonul HOME de la telefon si am terminat.
  2 setare ecran principal Android.jpg
  2 setare ecran principal Android.jpg

  Din pacate la "Google Now Launcher" (care este instalat automat pe telefoanele sau tabletele Nexus mai noi) nu se poate modifica ecranul principal. Ecranul principal este intotdeauna cel care este primul din partea stanga. Deci ca sa schimbam ecranul principal, trebuie sa rearanjam ecranele astfel incat sa il aducem pe cel care dorim in partea stanga, sa fie primul din lista.
  Daca nu va place acest lucru, va trebui sa instalati un alt Launcher, recomandat "Nova Launcher" dar desigur sunt si altele.
  Sponsored Links:
  itAddict
   
  Mesaje: 64
  Membru din: 28 Oct, 2013
  Localitate: Cluj
  Total puncte: 62  Distribuie pe:


  1 mesaj • Pagina 1 din 1
  Citeste si:

  Înapoi la Android

  x #{title}

  #{text}