Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
 • Prima pagină Categorii IT Internet
 • Cum se face si cum se seteaza o semnatura HTML in Mozilla Thunderbird
  Vizualizari 7888

  Scrisde itAddict » 06 Mai 2015, 22:45

  Semnatura este cea care apare la sfarsitul textului in fiecare e-mail pe care il trimiti.
  Daca folosesti un client de e-mail cum ar fi: Mozilla Thunderbird, Outlook sau altul, in loc de semnatura clasica ( care este doar text simplu ), poti folosi o semnatura HTML care poate contine: litere mici, mari; text colorat; logo; etc... .
  Sponsored Links:

  1. Trebuie sa instalezi programul Mozilla Thunderbird
  2. Dupa ce ai configurat adresa ta de e-mail in clientul de mail, trebuie sa faci click intai pe "Write". Acum, in fereastra care s-a deschis trebuie sa iti configurezi semnatura. Poti folosi text ingrosat, inclinat, colorat, caractere speciale, imagini, etc... Daca adaugi imagini, e recomandat sa le adaugi prin metoda drag-drop (daca ai imaginea salvata in PC, fa click pe ea si trage-o in fereastra cu semnatura).
  Dupa ce ai terminat, trebuie sa selectezi intreaga semnatura sau "CTRL + A", cu imagine cu tot, pe urma sa apesi "CTRL + C" sau "Click dreapta si Copy" dupa care click pe "Insert => HTML"
  1 Setare semnatura HTML.jpg
  1 Setare semnatura HTML.jpg

  3. Acum, in fereastra care s-a deschis, vei avea codul pentru semnatura HTML. Va trebui sa selectezi tot codul cu "CTRL + A" si pe urma sa il copiezi cu "CTRL + C" sau "Click dreapta si Copy". Click "Cancel".
  2 Generare cod semnatura.jpg
  2 Generare cod semnatura.jpg

  4. Varianta A
  Acum ca ai copiat codul necesar, fa click pe "Tools => Account Settings", bifeaza optiunea "Use HTML" si fa click in fereastra de mai jos ca sa adaugi codul "CTRL + V" sau "Click dreapta si Paste". Click pe "OK".
  Info: Daca nu doresti o semnatura complexa in HTML, poti introduce aici direct semnatura ta in text simplu.
  3 Adaugare cod semnatura.jpg
  3 Adaugare cod semnatura.jpg

  Varianta B
  Creeaza un fisier text nou "Click dreapta pe desktop => NEW => Text Document" , sa adaugi codul "CTRL + V" sau "Click dreapta si Paste", sa faci click pe "File => Save As..". La "Filename" sa fie: Semnatura.html iar la "Save as type" sa fie: All files. Pe urma trebuie sa alegi unde sa se salveze semnatura, poti alege pe Desktop si click pe "Save".
  4 Salvare cod semnatura in fisier.jpg
  4 Salvare cod semnatura in fisier.jpg

  Acum, in Thunderbird, bifeaza optiunea "Attach the signature from a file insead", fa click pe "Choose" iar acum alege fisierul: Semnatura.html si click pe "OK" (imaginea 3, incadrat cu albastru).

  Daca ai urmat corect pasii de mai sus, acum de fiecare data cand vei trimite un e-mail, va aparea in el si semnatura ta.
  Sponsored Links:
  Actualizat în 30 Apr 2019, 03:00
  itAddict
   
  Mesaje: 64
  Membru din: 28 Oct, 2013
  Localitate: Cluj
  Total puncte: 62  Distribuie pe:


  1 mesaj • Pagina 1 din 1
  Citeste si:

  Înapoi la Internet

  x #{title}

  #{text}