Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Creaza-ti contul si incepe sa scrii un tutorial chiar acum. Ajuta-i pe altii sa se descurce cu ce stii tu sa faci.

Cum să înveţi uşor o limbă străină

Vizualizari 2626
Pagina 1 din 1

Scrisde tzutzu_22 » 07 Mai 2015, 23:05

Advertisements:
Cunoaşterea unei limbi străine a devenit o necesitate. Dar din moment ce engleza este o limbă internaţională aproape obligatorie, trebuie să ne îndreptăm spre culturi mai exotice, cum ar fi spaniola, germana sau chiar rusa. Ce se întâmplă însă dacă nu te numeri printre cei care prind limbile străine din zbor? Iată câteva sfaturi care să te ajute în procesul de asimilare a unei limbi străine.
limbi straine1.jpg
limbi straine1.jpg (Vizualizat de 2626 ori)

În primul rând, trebuie să îţi placă
De aceea ne este mai uşor să învăţăm engleza din melodiile preferate sau uitându-ne la filme ori seriale. Din acelaşi motiv unii copii învaţă italiana din desene animate, iar femeile prind spaniola din telenovele. Atunci când asociem un scop cu o activitate care ne face plăcere, devine mai uşor să ne atingem ţelul, în acest caz, să învăţăm o limbă străină.

Exerciţiul zilnic este cheia succesului
Fie că ascultăm muzică, citim o carte sau ne uităm la un film, este esenţial să intrăm zilnic în contact cu limba pe care vrem să o învăţăm. În cazul în care avem şansa să călătorim peste hotare, trebuie să relaţionăm cu localnicii. Este cea mai eficientă modalitate de a asimila cuvinte noi, fraze şi expresii.

Foloseşte resursele virtuale
Pe internet găsim o mulţime de programe care te pot ajuta să înveţi o limbă străină. Şi, din fericire, multe sunt gratuite, aşa că nu există niciun motiv pentru care să nu profităm de ele.
  • Recomand site-ul http://www.duolingo.com/ de pe care poti invata limba engleza sau daca deja cunosti limba engleza, poti invata si alte limbi (Spaniola, Germana, Franceza, Italiana, etc.. ). Din partea de sus a paginii poti alege limba care o vorbesti si limba care doresti sa o inveti. Este chiar si aplicatie pentru Android Duolingo: Learn Languages Free
  • De pe acest site poti in schimb invata mai multe limbi din limba romana. Contine diverse lectii pentru a invata cuvintele si pronuntia lor + jocuri care te ajuta la dezvoltarea vocabularului pentru limba care doresti sa o inveti http://www.internetpolyglot.com/romanian/lessons-en-ro. Din partea stanga a paginii poti alege ce limba doresti, pe urma faci click pe fiecare lectie in parte de la prima la ultima.
  • Un alt site ar mai fi http://www.speakenglish.co.uk/phrases/?lang=ro, de pe care poti sa inveti diverse expresii in limba engleza.
limbi straine.jpg
limbi straine.jpg (Vizualizat de 2626 ori)

Vorbeşte
Nu ar trebui să te simţi prost pentru că nu ai accentul unui nativ. La urma urmei, este nevoie de repetiţie pentru a deveni mai bun. Profită de orice ocazie pentru a exersa limba pe care vrei să o înveţi. Poţi începe prin a vorbi în oglindă, până capeţi încredere în abilităţile tale de orator.

Să nu începi cu gramatica
Din moment ce aceasta este şi cea mai grea parte. Ar trebui să începi prin a învăţa cuvinte, sintagme şi propoziţii scurte. Pe măsură ce le stăpâneşti pe acestea, gramatica nu va mai părea aşa de grea.
gramatica.jpg
gramatica.jpg (Vizualizat de 2626 ori)

Nu visa la perfecţiune
Acceptă faptul că eşti începător şi nu cere prea multe de la tine. Nu are importanţă în ce ritm avansezi, atât timp cât mergi înainte!
Sponsored Links:
Ultima oară modificat în 10 Mar 2016, 23:56, modificat de 2 ori în total.
tzutzu_22
 
Mesaje: 54
Membru din: 03 Ian, 2015
Total puncte: 39


Sponsored Links:

Distribuie pe:


1 mesaj • Pagina 1 din 1
Citeste si:
Sponsored Links:
3 moduri practice prin care iti poti face usor nod la siret.
în Moda
de Razr » 23 Oct 2013, 21:21
Răspunsuri 0
Vizualizări 7986
Cum sa intinzi usor pe paine untul gata scos de la frigider
în Culinare
de Chef » 25 Apr 2015, 17:32
Răspunsuri 0
Vizualizări 3164
Cum sa faci usor maioneza perfecta care nu se taie
în Culinare
de Chef » 26 Feb 2015, 00:13
Răspunsuri 0
Vizualizări 2976
Cum se curata usor parul de animale din casa
în Casa si gradina
de tzutzu_22 » 20 Ian 2015, 11:08
Răspunsuri 0
Vizualizări 3288
Cum se face usor inmultirea cu 9
în Educatie
de Lili » 01 Mar 2016, 09:25
Răspunsuri 0
Vizualizări 1668
Cum adaugi o limba noua in Windows 8 sau 10
în PC
de AnaD98 » 15 Oct 2016, 13:36
Răspunsuri 0
Vizualizări 1288
Cum sa inveti sa desenezi fara profesor
în Arta
de tzutzu_22 » 17 Ian 2015, 15:35
Răspunsuri 0
Vizualizări 10857
Cum sa inveti sa inoti
în Activitati si recreere
de Lili » 30 Iun 2014, 11:26
Răspunsuri 0
Vizualizări 21940

Înapoi la Educatie

Sustine-ne printr-un simplu Like pe Facebook
x #{title}

#{text}