Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
 • Prima pagină Categorii IT Internet
 • Cum sa trimiti e-mail la mai multe adrese in acelasi timp si cum sa ascunzi adresele
  Vizualizari 2652

  Scrisde Lili » 13 Ian 2016, 23:26

  Cand trimiti e-mail catre o anumita adresa sau catre mai multe adrese in acelasi timp, folosesti in mod normal To: si Cc:
  Sponsored Links:

  Daca doresti sa trimiti un email catre o singura adresa, introduci numele adresei in campul To:/Catre:.

  Cc:
  Daca doresti sa trimiti un email catre mai multe adrese in acelasi timp, introduci adresele in campul Cc:, care e prescurtarea de la "Carbon Copy", in romaneste se refera la indigo :idea: . Daca folosesti aceasta optiune, trebuie sa stii ca adresele care vor primi e-mailul tau se vor vedea intre ele.
  De exemplu: daca ai trimis e-mail la adresele: exemplu1@gmail.com, exemplu2@gmail.com, exemplu3@gmail.com, exemplu4@gmail.com... , adresa exemplu1@gmail.com va putea vedea ca ai mai trimis acelasi e-mail si la 2,3,4... , etc.
  Optiunea Bcc in email.jpg
  Optiunea Bcc in email.jpg

  Bcc:
  Exista totusi posibilitatea sa trimiti acelasi e-mail la mai multe adrese in acelasi timp dar fara ca adresele sa se vada intre ele. Pentru aceasta trebuie sa folosesti optiunea Bcc:, care e prescurtarea de la "Blind Carbon Copy". Cu aceasta optiune, adresele care au primit e-mailul de la tine, nu se vor vedea intre ele.
  De exemplu: daca ai trimis e-mail la adresele: exemplu1@gmail.com, exemplu2@gmail.com, exemplu3@gmail.com, exemplu4@gmail.com... , adresa exemplu1@gmail.com NU va putea vedea ca ai mai trimis acelasi e-mail si la 2,3,4... , etc.
  Sponsored Links:
  Actualizat în 30 Apr 2019, 18:16
  Lili
   
  Mesaje: 16
  Membru din: 30 Iun, 2014
  Total puncte: 38  Distribuie pe:


  1 mesaj • Pagina 1 din 1
  Citeste si:

  Înapoi la Internet

  x #{title}

  #{text}