Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
 • Prima pagină Categorii IT Internet
 • Cum sa stergi toate e-mail-urile dintr-o categorie din gmail
  Vizualizari 3447

  Scrisde itAddict » 19 Mar 2016, 15:18

  Daca ai sute sau mii de mail-uri intr-o categorie in gmail, in inbox, spam sau alta categorie, poti sterge din doua click-uri toate mail-urile din acea categorie.
  In mod normal, selectezi tot cate 100 de mesaje odata si le stergi cu butonul delete. Exista totusi o scurtatura sa selectezi toate mail-urile odata si sa le stergi cu butonul delete.

  1. Trebuie sa te loghezi pe contul tau de gmail. Daca nu ai o adresa de gmail, poti urmari acest tutorial ca sa creezi una: Cum se creeaza o adresa de email de google
  2. Dupa ce ai accesat casuta ta de gmail, alege categoria din care doresti sa stergi toate mail-urile, din partea stanga.
  3. Dupa ce ai ales categoria dorita, fa click pe bifa din partea stanga sus (punctul 1. din imagine). Se vor selecta primele 100 de mesaje din total.
  4. Ca sa selectezi toate mesajele din acea categorie, fa click pe "Select all xxx messages in ...."(punctul 2. din imagine). Acum le poti sterge pe toate odata cu butonul delete sau le poti muta, marca, tag-ui, etc...
  Stergere totala e-mail-uri gmail.jpg
  Stergere totala e-mail-uri gmail.jpg

  Trucul e util mai ales daca ai mii de mesaje in Spam. Nu mai trebuie sa le stergi pe rand.
  Sponsored Links:
  itAddict
   
  Mesaje: 64
  Membru din: 28 Oct, 2013
  Localitate: Cluj
  Total puncte: 62  Distribuie pe:


  1 mesaj • Pagina 1 din 1
  Citeste si:

  Înapoi la Internet

  x #{title}

  #{text}