Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
  • Prima pagină Categorii Culinare
  • Cum se marineaza carnea de pui
    Vizualizari 1747

    Scrisde Praslea » 02 Apr 2016, 18:07

    De ce ar fi bine să marinăm carnea? e simplu, marinarea are scopul de a frăgezi și a aroma produsele înainte de a fi gătite.
    Sponsored Links:

    1. Se ia puiul si se lasa la dezghetat (asta in cazul in care puiul e congelat)
    2. Se prepara sosul marinat dupa preferinte: (sugerez 1 lingura sos barbeque, 1 lingura miere, 1 lingura mustar, 1 lingura paste de tomate, un varf de cutit piper, 3-4 foi de dafin și sare dupa preferinta).
    3. Se pune carnea de pui sau chiar puiul intreg intr-o punga (daca aveti masina de ambalat in vid, folositi-o), daca nu e, in regula si intr-o punga de plastic care se sigileaza.
    pui.jpg
    pui.jpg

    4. Se toarna sosul in punga (asigurati-va ca turnati pe toate partile puiului, asta in cazul in care doriti sa marinati puiul intreg, daca nu, agitatia la final punga)
    5. Bagati punga la frigider timp de minim 8 ore
    6. Se gateste puiul. Pofta buna!
    Sponsored Links:
    Actualizat în 30 Apr 2019, 18:45
    Praslea
     
    Mesaje: 9
    Membru din: 25 Mar, 2016
    Total puncte: 14



    Distribuie pe:


    1 mesaj • Pagina 1 din 1
    Citeste si:

    Înapoi la Culinare

    cron
    x #{title}

    #{text}